Tușe sobre conturează 
un cămin elegant

0
IMG_3894
Foto: Sorin Iacob

Un proiect în care proprietarii fac echipă bună cu designerii are toate premisele de a fi unul pe deplin reușit. Este și cazul acestei vile de lângă București, în care gazdele noastre au investit nu doar suflet, ci și aspirații și idei ingenioase.

Povestea acestei case este printre puținele, dintre foarte multele auzite de-a lungul timpului, care a avut sorți de izbândă încă de la început. Proprietarii s-au ocupat de construirea vilei. Când au ajuns la stadiul de „roșu“, s-au orientat direct către magazinul La Maison. Cunoșteau brandurile aduse de acesta, dar și faptul că producea mobilier pe comandă, însă altele au fost motivele care i-au determinat să colaboreze cu La Maison.

IMG_3929
Foto: Sorin Iacob

Am aflat din spusele lor că aici au întâlnit oameni deschiși, cu o ofertă flexibilă și cu dorința clară de adaptare la cerințele beneficiarului. Practic, nu a existat un plan de amenajare, pașii au fost parcurși frumos și firesc. Din vechea lor locuință proprietarii au păstrat o serie de obiecte de mobilier dragi, iar cei de la La Maison i-au consiliat în legătură cu piesele ce trebuiau să vină în completare, pentru a crea un ambient armonios și confortabil. De asemenea, au existat și câteva piese must-have, cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind setul de canapele mov, aflate în living.

Text: Mariana Nicolae

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply