Feng Shui pentru dormitor

0

Cu câteva trucuri Feng Shui pentru dormitor îți poți îmbunătății viața și odihna.  Dincolo de comentariile ironice Feng Shui este o filozofie a frumosului și a bunului simț, iar punerea în aplicare a principiilor sale îți da sentimentul de acasă.

ThinkstockPhotos-470450217

Dormitorul este o zonă personală, și, mai mult că în alte încăperi ale casei, decorul și confortul trebuie să se îmbine perfect. Feng Shui pentru dormitor înseamnă izolare, refugiu, liniște și energie pozitivă, pentru că dormitorul este încăperea în care îți încarci bateriilei.  Deci Feng Shui pentru dormitor înseamnă un spațiu care să degaje energie, neapărat energie poziția,

 Iată 6 principii Feng Shui pentru dormitor

1. Potrivit principiilor Feng Shui, patul ar trebui să fie departe de ușă și niciodată cu picioarele spre ușă, iar tăblia patului trebuie să fie lipită de un perete.

2. Cât mai puține obiecte electrice. Dormitorul este o cameră de odihnă, nu un birou. De aceea, calculatoarele, televizorul și jocurile video tnu au ce caută în dormitorul Feng Shui.

3. Culorile pentru dormitor joacă un rol vital în principiile Feng Shui. Cele mai bune culori sunt: albastru, lila sau gri. Perdelele și lenjeria de pat trebuie să aibă culori vii, pentru că atmosferă să fie caldă.

4. Feng Shui pentru dormitor înseamnă o cameră cu arome. Mirosul de lemn de santal este excelent. Această aromă îndepărtează energiile nedorite. Folosește și ulei esențial de lavandă.

5. Folosește lumina naturală. Dacă se poate nu acoperii ferestrele și nu folosi lampadare atârnate în tavan sau măcar nu le așeza deasupra patului. Nici oglinzile nu sunt recomandate într-un domitor Feng Shui, iar dacă le ai pune-le în așa fel încât să nu reflecte lumina care vine pe fereastră.

6. Decorul Feng Shui pentru dormitor trebuie întregit cu un bol de sticlă cu pietricele rotunjite sau o plantă.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply