Trei reguli de baza pentru decorarea unei camere

0

Există trei reguli de bază pentru decorarea unei camere. Regulile sunt pentru nespecialiști în ale decorațiunilor interioare, dar sunt extrem de practice, simplu de aplicat și te vor ajuta atât la aspectul general al casei tale sau al camerei, dar și la organizare și la amenajare, în general.

bookcase-620763_1280

Aplicate, vor face camera – orice cameră, funcțională și frumoasă.

1. Grupează întotdeauna obiectele de mobilier în număr impar. Regula este valabilă și pentru obiectele de decor atunci când sunt mai multe (3-5-7) și nu folosi niciodată mai mult de două perechi din același set în aceeași cameră. Indiferent despre ce set este vorba: covoare, perne, obiecte de decor, dar și scaune (cele din jurul mesei).

2. Alege vopseaua pentru pereți ultima și nu vopsi niciodată o cameră într-o anumită culoare până când nu ai stat cu un carton de un metru pătrat vopsit în culoarea respectivă agățat pe perete timp de 24 de ore, ca să-ți dai seama dacă suporți sau nu culoarea respectivă! Camerele vopsite în nunate de bej sunt superbe în lumina, dar seară sunt foarte triste. Bejul trebuie luminat cu galben, care trebuie să fie culoare de accent într-o cameră unde bejul predomină.

3. Un obiect, o piesă de mobilier sau orice alt detaliu din casă care nu a fost folosit trei luni, trebuie dat afara din casă. Dacă nu-l folosești înseamnă că nu-ți este de folos și nu-ți place. Deci, nu are ce cauta la rtine în casă pentru că spațiul pe care îl ocupă este mai prețios decât acel obiect.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply