Transforma livingul intr-un spatiu primitor

0

Transforma livingul (2)

Transforma livingul intr-un spatiu primitor! Cum? Iata!

Livingul este perceput, in mod predilect, ca un loc de relaxare, socializare si de primire a oaspetilor. Mai mult, modul in care alegem sa ne amenajam casa reprezinta o oglinda a personalitatii noastre, asadar asigura-te ca spatiul te reprezinta 100%!

Canapea comoda si fotolii sau pufi flexibili – Prima regula de care trebuie sa tii cont in amenajarea camerei de zi este ca trebuie sa fie confortabila. Nu te ghida numai dupa design, piesele alese trebuie sa fie comode, in detrimentul rolului de simple obiecte de design. Canapelele, pufii sau fotoliile confortabile sunt primele elemente ce asigura o camera de zi primitoare.

Vorbeste despre tine! Daca pasiunea ta este fotografia, nu ezita sa exteriorizezi acest lucru printr-o “expozitie” de poze, puse in valoare cel mai bine in living, marcand o frumoasa amprenta personala.

Iti place sa citesti? Inseamna ca nu poate lipsi din casa o biblioteca cu un coltisor intim, in care sa te retragi in lumea cartilor.

Iar daca pasiunea ta o reprezinta filmele, jocurile sau meciurile sportive, in mod cert televizorul capata o importanta aparte.

Indiferent de optiune, asigura-te ca nu vrei doar sa preiei o imagine din reviste, care pentru tine nu reprezinta nimic, in profida faptului ca arata superb, ci priveste introspectiv si analizeaza ce iti place sa faci cu adevarat, care sunt pasiunile tale si in ce fel de mediu te simti cel mai confortabil. Fie ca este unul futurist, vintage sau clasic, interiorul casei tale trebuie sa te reprezinte.

10 trucuri pentru camera de zi

Stabileste un centru de interes Poate fi un semineu, o fereastra, o canapea, un candelabru sau chiar un model deosebit de tapet. Creeaza factorul “wow” cu o singura piesa de mobilier care atrage atentia asupra incaperii si dicteaza tonul decorului intregii camere de zi. Vei obtine un design echilibrat, insa de efect major si sofisticat al livingului tau.

Indiferent de spatiu, perdeaua va adauga intotdeauna, la nivel vizual, un plus de caldura unei incaperi. Iti recomandam ca perdeaua sa porneasca cat mai aproape de tavan si sa ajunga pana la nivelul pardoselii. Poti opta si pentru varianta perdelelor mult mai lungi, “ingramadite pe jos”, dar niciodata mai scurte.

Asigura-te ca lateralele acesteia acopera 20-30cm de fiecare parte a “golului ferestrei”. Evita perdele de lungimi variabile sau care nu acopera integral ferestrele.

Canapeaua, conditia necesara si suficienta pentru camera de zi

Florile proaspete vor adauga intotdeauna un plus de sensibilitate, culoare si caldura interiorului si desigur, un parfum placut.

Vasele de flori generoase, fie cu design minimalist (din sticla clara) sau cu design particular sunt mereu o investitie buna, intrucat poti mereu sa le umpli cu flori proaspete de sezon. Repezinta un detaliu rafinat la indemana oricui, dar cu un efect maxim.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply