Studiază cu plăcere într-un birou cu detalii rafinate

0

birou-1

Eleganța spațiului este dată de accesorii, ce pot deveni adevărate bijuterii decorative. În acest sens, aici au fost alese: o lampă suspendată bogat ornamentată – 5.422 lei și un glob din lemn exotic – 1.732 lei. Acestea sunt de la La Maison. Tot aici este disponibil și biroul (brand Baker) – 20.700 lei.

Studiază cu plăcere într-un birou cu detalii rafinate – Un interior cu prestanță, în care se regăsesc piese elegante, din materiale scumpe și cu finisaje șic, este o invitație deschisă către aprofundarea frumosului în cele mai diverse forme, de la o lectură savuroasă până la o conversație interesantă.

birou-2

Pentru un cadru identic, include pe lista de cumpărături de la La Maison câteva piese de impact, precum: scaun (brand Baker) – 5.400 lei și lupe – începând cu 553 lei/buc.

Principalele coordonate pe care este bine să mizezi pentru a ambienta un birou stilat sunt de natură cromatică. Alege nuanțe calde, cât mai naturale. Evită pe cât posibil imprimeurile ab-stracte sau culorile electrice, deoarece ar putea să-ți distragă atenția foarte ușor. Dacă te orientezi către mobilier din lemn masiv, optează pentru finisaje în tonuri luminoase sau lucioase, fiindcă astfel vei estompa aspectul masiv al biroului sau al bibliotecii. Poziționează mai multe surse de iluminat, pentru ca lectura să decurgă confortabil.

birou-3

Așază printre cărți nu doar opritoare elegante, ci și piese decorative amuzante. La La Maison găsești: mașinuțe și motociclete din metal – 280 lei/buc., ceasuri retro – 486 lei, opritoare metalice – 360 lei/2 buc.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

birou-4Studiază cu plăcere într-un birou cu detalii rafinate este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux, nr. 4/2015

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply