Solutii estetice inedite pentru casa ta

0

Solutii estetice inedite pentru casa ta (3)Ne plac provocarile asa ca avem o colectie de solutii estetice inedite pentru casa ta. Am mers, ca de fiecare data, pe variante usor de realizat care sa nu implice costuri exagerate, care sa se poata aplica in orice casa, in orice camera si care sa nu depinda de dimensiunea camerelor tale.

Toate aceste solutii estetice inedite pentru casa ta sunt combinatii pe care merita sa le iei in calcul, pe care le poti filtra raportat la personalitatea si stilul tau.

Ne-am gandit la toate aceste solutii estetice pentru decoratiunile din casa ca ta ca la o suma de idei, dar si ca la niste propuneri care sa-ti coloreze casa, sa-ti faca casa mai placuta, mai calda si mai confortabila.

Prima pe lista cu solutii estetice inedite este dormitorul alb-negru-gri. Cred ca este locul in care ti se face somn instantaneu. Culorile sunt tari, intense si reci, dar calme, senzuale si linistite.

Adauga neaparat o pata de culoare. Scaunelul din lemn natur in loc de noptiera indulceste locul mai mult decat ar putea sa o faca cateva perne rosii.

Alternative pot sa fie o lampa cu abajur rosu sau o planta. Un loc linistit, perfect pentru odihna, dar nu numai.

Citeste si: Un dormitor perfect. Trucuri, sfaturi si idei

Comentarii Facebook

comentarii

1 2 3 4 5 6

Leave A Reply