Shanghai Tower, cea mai inalta cladire din China

0

Constructia Shanghai Tower se va termina in 2015. In acel moment o sa fie cea mai inalta constructie din China si a treia cea mai inalta cladire din lume, dupa Burj Khalifa din Dubai si Tokyo Sky Tree, din Japonia.

Shanghai Tower

Citeste si: Locuinta in 7 metri patrati

Shanghai Tower va avea fix 632 de metri inaltime. Lucrarile de constructie au trecut deja de jumatate, motiv pentru care ritmul lucrarilor s-a redus considerabil din cauza dificultatilor tehnice pe care lucrul la foarte mare inaltime il presupune.

Citeste si: Cea mai mare cladire din lume

Pentru prima data a fost posibila vizionarea Shanghai Tower, asa ca amatorii de senzatii tari au putut sa vada … cum se vede lumea de la inaltime, de la foarte mare inaltime. Shanghai Tower creste in carierul financiar Lujiazui, va avea o suprafata totala de 576.000 de metri patrati, dintre care 220.000 de metri patrati vor reprezenta doar spatiile pentru birouri.

Shanghai Tower

Citeste si: Cea mai veche casa din Helsinki

Shanghai Tower este o constructie care o sa impulsioneze economia Chinei, aflata intr-o usoara scadere. Shanghai Tower o sa aiba 121 de etaje, si o sa gazduiasca pe langa birouri, magazine si un hotel de lux in varf, precum si un muzeu cu noua gradini la etajele superioare.

Shanghai Tower

Este impresionanta perspectiva si imaginea din Shanghai Tower.

Sursa: scmp.com

Foto: teinteresa

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply