Sfaturi pentru reamenajarea casei sau gradinii cu bani putini

2

Dorinta multor oameni este sa se inconjoare de produse pentru casa si gradina de cea mai buna calitate, multi considerand ca astfel de achizitii le fac viata mai usoara si, implicit, mai frumoasa. Preocuparea pleaca de la alegerea covorului perfect pentru o camera, la alegerea veselei, a electronicelor si electrocasnicelor, si pana la alegerea mobilierului de interior sau exterior. Mai mult, oamenii sunt preocupati de achizitionarea plantelor verzi cu care sa-si infrumuseteze camerele si gradinile, a ustensilelor cu care sa lucreze in exteriorul caselor, ba chiar a unor articole decorative, spre exemplu.

Toale aceste produse fac parte dintr-un ritual aproape zilnic al achizitiilor, iar daca bugetul nu este generos, vor implica eforturi financiare substantiale. Situatia se poate schimba atunci cand se urmaresc ofertele magazinelor care fac reduceri 2018 online sau site-urile de reduceri precum redupedia.ro – spre exemplu, astfel de site-uri ofera consumatorilor posibilitatea de a achizitiona produse home & deco si promotii 2017 la numeroase categorii de produse: calorifere, centrale termice, canapele, corpuri de iluminat, decoratiuni, mobila s.a.m.d. – multe alte produse din aceeasi categorie pot fi vazute aici: www.redupedia.ro/reduceri/home-deco.

Cum se pot face achizitii destepte?

In primul rand, exista perioade din an in care multe dintre produsele utile pentru casa sau gradina pot fi achizitionate la reduceri de preturi oferite de catre comerciantii online sau offline. Spre exemplu, spre finalul verilor, preturile la mobilierul, decoratiunile si accesoriile de exterior pot fi excelente, deoarece sunt reduse cu mult. Majoritatea magazinelor care vand mobilier pentru casa si gradina demareaza in prag de toamna campanii de reduceri la produsele de exterior, ceea ce inseamna ca numeroase astfel de produse pot fi achizitionate cu bani mai putini si, in urmatoarele veri, pot infrumuseta terasele noilor proprietari si le poate imbunatati confortul. Tot in aceasta perioada, pot fi achizitionate balansoare, piscine si pavilioane la preturi mici.

In al doilea rand, in Romania se reglementeaza prin lege doua perioade de reduceri pe an: soldarile de iarna si soldarile de vara. Astfel ca in perioada 5 ianuarie – 15 aprilie pot fi achizitionate produse pentru casa considerate extrasezon, precum calorifere, centrale etc.; pe de alta parte, in perioada 1 august – 15 octombrie se pot achizitiona ventilatoare, aparate de aer conditionat si alte produse, de asemenea, considerate extrasezon.

In al treilea rand, in perioada Black Friday pot fi achizitionate produse pentru casa si gradina cu reduceri substantiale: de la lenjerii de pat si saltele, pana la mobilier si alte produse utile intr-o locuinta si in afara acesteia. Nu trebuie omise nici promotiile online sau lichidarile de stoc, perioade in care preturile sunt mai mici.

De ce sunt utile reducerile?

  • Reducerile de pret fac posibila achizitionarea unor produse la un pret cu mult mai mic;
  • Multi consumatori achizitioneaza produse care nu se aflau pe lista de prioritati, doar pentru ca au un pret bun;
  • Sunt accesibile mai multor categorii sociale.

In concluzie, orice produs de calitate – si nu doar cele dedicate utilizarii in case si gradini – poate fi achizitionat ieftin daca se respecta anumite reguli de achizitie. Spre exemplu, site-ul redupedia.ro este unul dintre locurile de pe Internet care ii introduce pe cei care nu vor sa arunce cu banii pe fereastra in mirajul “reducerilor de la a la z” prin numeroasele articole dedicate acestui subiect.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Reduceri revolutionare la saltelele noastre de top - Revista Presei

Leave A Reply