Scaune colorate, cea mai buna alegere

0

Iubesc scaunele colorate. Au darul minunat de a schimba instantaneu orice loc în care se află, fie că este vorba despre bucatărie, terase, camere și așa mai departe. Dacă mergi pe varinta scaunelor colorate ține cont de câteva detalii pentru a profita la maximum de frumusețea și avantajele pe care le aud oricărui decor.

kitchen-table-349702_960_720

În bucătărie mergi pe scaune colorate simple, cu spătar (neapărat), în culori vii. Poți să folosesti modele diferite, dacă au o notă comună. Sunt fabuloase. Sunt perfecte în bucătăriile lipsite de culoare, în cele foarte organizate pemntru a împrospăta și înveseli aerul, în bucătăriile moderne… și, în general, în orice bucătărie!

Pentru gradină și spațiile exterioare de relaxare scaunele colorate pot avea orice formă vrei și culori foarte vii. De preferat sunt cele din lemn, dar poți apela și la scaunele din plastic, comode și foarte funcționale. Un truc bun este să rămâi la două, cel mult trei culori de scaune colorate, iar una dintre ele trebuie să fie alb. Va da un aer proaspat și ordonat spațiului experior/ gradinii indiferent cât este de mic sau aglomerat. În plus albul este una din cele mai bune culori complementare pentru verdele unei grădini.

Pentru camere alege scaune de formă identică în culori contrastante cu restul decorului. mergi pe o singură culoare sau maximum două, care trebuie să fie în acord perfect cu restul detaliilor cromatice din cameră.

Există multe trucuri prin care poți da viață unor scaune și le poți trece în categoria scaunelor colorate. Poți să le vopsești picioarele (încearcă combinația negru/auriu), sau doar șezutul. Vor fi armonioase și vesele.

Scaunele colorate sunt mereu o alegere bună. Poate chiar cea mai bună alegere.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply