Primul Crăciun în noul tău mic apartament? Iată 6 sfaturi creative de decorare!

0

Ai ales cea mai bună dintre ofertele de apartamente de vânzare și în sfărșit ți-ai împlinit visul de a avea casa ta? Atunci este timpul să sărbătorești, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie! Dacă plănuiești ca acest Crăciun să ți-l petreci în noul micuț apartament, învață cum să-l decorezi în spiritul acestei sărbători!

  • Pentru mulți dintre noi, decorarea casei de Crăciun se rezumă la bradul împodobit. Și, chiar dacă într-un apartament mic nu ai foarte mult spațiu pentru a așeza un brad de dimensiuni standard, un mini-brad poate aduce spiritul Crăciunului și în casa ta. Îl poți așeza pe o masă, într-un colț al camerei sau oriunde ai ceva loc liber!

Sursă: theinspiredroom.ro

  • Cel mai bun tips pentru a decora locuințele mici este să utilizezi la maxim spațiul de pe verticală…adică cel de pe pereți! Poți accesoriza pereții cu decorațiuni 3D aplicate, care nu îți vor lua deloc din spațiul și așa redus al camerelor.

Sursă: pexels.com

  • Cine spune că luminițele de Crăciun se folosesc doar pentru exteriorul caselor? Transformă-ți apartamentul într-un mic colț al Moșului, ornându-l cu instalații de lumini pe care le poți pune în jurul ferestrelor sau pe uși, ori cu lămpi agătate pe perete sau așezate pe obiectele de mobilier.

Sursă: pexels.com

  • Atunci când decorezi casa de Crăciun, nu scăpa din vedere nici dormitorul tău. Dacă tot ai mobilă de dormitor la comandă, ideală pentru a se potrivi în spațiul mic din apartament, atunci de ce să nu continui tot acest proces de personalizare a camerei de dormit cu perne roșii și cu lenjerii de pat cu motive de Crăciun?!

Sursă: pexels.com

  • Indiferent dacă îți place să gătești sau dacă preferi să apelezi la servicii de livrare mâncare, bucătăria este locul unde toată familia se adună după o zi încărcată, așa că trebuie să fie și ea decorată. Husele de scaune cu desene și mesaje specifice perioadei de Crăciun arată foarte bine și aduc magia sărbătorilor de iarnă în bucătăria ta!

Sursă: pexels.com

  • Vrei să-ți chemi prietenii și rudele în noul tău apartament pentru a petrece împreună Crăciunul, dar te temi că nu ai suficient spațiu? Folosește holurile din apartamentul tău și creează mini baruri cu prăjiturele de Crăciun și cu băuturi calde. Invitații vor fi foarte surprinși de ingeniozitatea și creativitatea ta!Sursă: https://hellogiggles.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply