Pe ce mizezi pentru un Crăciun cu aură nordică

0

Pe ce mizezi pentru un Crăciun cu aură nordică – Un ambient degajat este locul în care bucuriile simple capătă și mai multă valoare. Fii creativ și original și împodobește-ți casa și masa de Crăciun cu decorațiuni joviale, cu un look cât mai natural.

Compoziții de efect

Pentru masa din Ajun, un melanj de tonuri și finisaje va scoate decorul din anonimat. Folosește o veselă aurie (594 lei/16 piese), farfurii din porțelan albastre (220 lei/3 piese), alături de suporturi din porțelan alb (30 lei/2 buc.).

Simboluri scandinave

Buchetele de vâsc, dar li decorațiunile informale, din materiale naturale sunt prezențe obligatorii în perioada sărbătorilor de iarnă. Suspendă-le din loc în loc, cu ajutorul unor fire împletite din bumbac sau cânepă.

Cum conferi autenticitate?

Renunță la decorațiunile clasice și înlocuiește-le cu unele atipice. O creangă de brad și o piesă utilă în sporturile de iarnă vor contrasta interesant cu obiectele deco de sezon. Stelele din lemn traforate costă 35 lei/3 buc.

Ferestre către suflet

Acordă atenție fiecărui colț din locuința ta, pentru ca atmosfera de sărbătoare să te învăluie cu frumusețea ei. În cazul ferestrelor, ieși din tipare și suspendă mici ghivece cu plante verzi. Acestea sunt din ceramică, prevăzute cu șnur din piele, și costă 176 lei/buc. Jocul pe înălțimi va face și mai atractivă compoziția.

Mizează pe simplitate

Pentru ca decorul să fie cât mai veridic, renunță pe cât este posibil la vesela cu imprimeuri elaborate, iar paharele din cristal clar sau sticlă transparentă sunt cele bine-venite în context.

Decorațiuni cu look natural

Păstrează cât mai simplu lookul bradului de Crăciun și împodobește-l cu piese din lemn, precum sunt aceste stele (30 lei/2 buc.). Completează decorul cu tăvi din esențe puțin prelucrate. Cea din teak este 418 lei.

Monocrome și transparente

Cât mai aerisit

Mizează pe mobilier și accesorii realizate din materiale transparente sau al căror design este unul minimalist. Așază cadourile, de exemplu, în coșuri din metal și lemn. Costă 220 lei/set 2 buc.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Hubsch

Toate produsele sunt disponibile prin magazinul Design&After

Articolul a apărut în revista Casa Lux nr 12/2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply