Pavează inspirat suprafețele din jurul casei

0

În stil modern (cu desen elegant sau insolit), în registru meridional (cu lespezi sparte sau texturi periate), cu aer retro și suprafețe antichizate, orice formulă are soluții disponibile imediat. Imaginile și descrierile din acest articol te vor convinge foarte ușor!

Nu toată lumea poate avea o locuință înconjurată de o pajiște întinsă sau de o grădină luxuriantă, aceasta fiind mai degrabă o formulă pentru casa de vacanță. În mediul urban, traficul dintre stradă și ușa casei, accesul spre cotloanele grădinii, „plaja“ piscinei sau terasa impun pavarea unor suprafețe din curte. Indiferent că este vorba de aleea de acces dinspre poartă, de „livingul de afară“ (cum poate fi privită o terasă în timpul verii), de drumul către garaj sau de „potecile“ pe care le dorim discrete prin iarba grădinii, ține cont de calitățile obligatorii ale produselor de pavare.

Acestea trebuie să fie durabile și cu o rezistență adaptată la intensitatea traficului, antiderapante (important mai ales când plouă/ninge), să nu-și schimbe aspectul în timp (nici măcar după cicluri de îngheț/dezgheț sau prin folosirea produselor de degivrare), să aibă o cromatică plăcută și un stil diferit de cel al pavajului de pe stradă sau din spațiile publice, iar modelul și finisarea să fie în consonanță cu arhitectura casei.

 

Foto: Semmelrock Stein+Design, Symmetrica

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply