(P) Cum să construiești o grădină care îți oferă intimitate

0

Unul dintre motivele pentru care tot mai mulți dintre noi își doresc să se mute la casă este grădina. Să luăm micul dejun și să ne bem cafeaua pe terasă, să savurăm legume proaspete din propria recoltă, să ne creăm un spațiu de relaxare, să ne bucurăm în familie și alături de prieteni de momentele speciale din viața noastră. Să fim în aer liber, mai aproape de natură, dar să avem parte, în același timp, de intimitate. Ceea ce, adesea, acest lucru se poate dovedi o mare provocare. Cum aducem la un loc toate aceste elemente, fără să facem prea multe compromisuri?

Brico Depôt a găsit rezolvare acestor provocări, plecând de la situațiile reale cu care ne confruntăm fiecare dintre noi atunci când vrem să ne amenajăm grădina. Povestea lui Cristian, de exemplu, pornește de la dorința acestuia de a avea parte de intimitate chiar și în aer liber, fără să își facă griji cu privire la vecini. Cristian locuiește la casă, are terasă și spațiu suficient pentru a se relaxa alături de familie sau pentru a-și invita prietenii în vizită. Însă terasa este deschisă și totul este vizibil pentru orice trecător. Deși își dorea intimitate, Cristian nu voia un spațiu total închis.

Soluția pe care a găsit-o Cristian în magazinele Brico Depôt este gama Neva. Panourile de gard modulare Neva au un design unic, fiind gândite pentru a fi integrate ușor în orice grădină. Cristian a decis să folosească diferite panouri și profile Neva pentru a-și crea spațiul intim dorit, personalizându-și terasa, fără să se simtă ca într-un spațiu închis.

Panourile Neva pot fi utilizate indiferent dacă trebuie amplasate pe sol moale sau tare, sunt ușor de asamblat și lasă să treacă lumina, separând elegant și eficient spațiile și oferind intimitate. Se întrețin ușor și sunt rezistente la intemperii. Pe scurt, gama Neva a reprezentat soluția ideală pentru terasa lui Cristian.

Dacă preferi un stil mai natural, Brico Depôt s-a gândit și la acest aspect și îți propune diverse soluții, precum bambusul sau gardurile de plasă pe care poți agăța plante căţărătoare. Paravanele din bambus reprezintă un element de decor aparte și va conferi grădinii tale multă originalitate. Dacă vrei și mai mult verde pe terasa ta, poți utiliza gardurile metalice din plasă sau grilajele din lemn trellis, pe care cu ajutorul unor plante agățătoare le vei transforma în separeul perfect pentru dimineți sau seri tihnite în familie.

Iar dacă ai nevoie de și mai multă inspirație, te invităm să răsfoiești cu încredere noul catalog Brico Depôt dedicat amenajării spațiilor exterioare, Idei pentru grădină și balcon. Vei găsi soluții pentru multe dintre provocările tale, atât pentru amenajarea grădinii, cât și a balconului. Catalogul este disponibil și în aplicație sau direct în magazinele Brico Depôt.

Indiferent de spațiul de care dispui sau de buget, este ușor să obții grădina sau balconul pe care le-ai visat chiar azi!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply