(P) Bucură-te de grădina ta cu mobilierul Denia

0

O nouă primăvară şi odată cu ea grădina ta prinde din nou viaţă. Copacii au înverzit, iar florile plantate în toamnă îşi arată primii boboci. Copiii ies la joacă în curte, după-amiezile de weekend le vei petrece tot mai mult în grădină, împreună cu familia sau cu prietenii. Mai e puţin până la Paşte şi probabil te gândeşti cum să-ţi pregăteşti cât mai frumos grădina în aşteptarea oaspeţilor.

Dacă ai nevoie de inspirație, Brico Depôt îți dă o mână de ajutor. Alege mobilierul de grădină care îți permite să te bucuri de zilele lungi și însorite și să te simți cu adevărat răsfățat(ă).

Indiferent de cât spațiu ai la dispoziție sau de stilul de grădină pe care l-ai ales, cu mobilierul potrivit îți vei putea amenaja spațiul perfect pentru relaxare. Ai nevoie de o masă extensibilă pentru ca toată lumea să aibă loc la masă? Cea mai bună opțiune pentru tine ar fi un set de scaune care se pliază și se depozitează ușor? Sau poate nu mai vrei să-ți faci griji, atunci când plouă, că mobilierul tău se va deteriora?

Soluția la toate aceste provocări este mobilierul Denia. Suficient de versatil pentru a se potrivi oricărui stil de grădină, se va încadra în orice spaţiu datorită sistemului său de pliere şi depozitare. Produsele din gama Denia sunt fabricate din lemn de salcâm rezistent la uzură, provenit din surse sustenabile. Sunt ușor de transportat și depozitat, economisind spațiu în grădina ta și fiind gândite pentru a le putea adăuga elemente noi în timp, în funcție de nevoile tale.

Poți alege dintr-o varietate de opțiuni. Dacă îți dorești un loc de relaxare pentru tine, cafeaua și cărțile preferate, o bancă simplă cu spătar e ideală. Nu uita și de o pernă confortabilă sau de o ladă de depozitare, pe care o poți instala sub bancă și unde ai mereu la îndemână o pătură pufoasă pentru serile răcoroase.

Dacă grădina ta e locul perfect de întâlnire la un grătar cu prietenii, dar îți faci griji că nu ai suficient spațiu, poți instala rapid o masă extensibilă și câteva scaune pliabile cu mâner integrat, foarte simplu de transportat. Vei obține atmosfera potrivită și vei avea spațiu suficient pentru toată lumea!

Iar dacă vrei doar să lenevești la soare, să te bronzezi sau să te relaxezi, ce spui de șezlongul cu spătar reglabil pentru un confort sporit, rezistent în același timp și la uzură? Așadar, dacă ai o grădină și nu știi cum o poți mobila, vino în cel mai apropiat magazin Brico Depôt și descoperă întreaga gamă de mobilier pentru grădină. Sau găsește mai multă inspirație pe www.bricodepot.ro.

Bucură-te de grădina ta și creează-ți zona perfectă pentru relaxare cu mobilierul potrivit nevoilor tale de la Brico Depôt.

Pentru mai multe detalii și idei, accesați: www.bricodepot.ro/idei-pentru-gradina-si-balcon

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply