Obloane pentru ferestre

0

traditional-window-blindsConsiderate de moda veche, obloanele din lemn sau din PVC revin in forta. Sunt utile atat pentru ferestrele caselor, dar merg bine si la ferestrele apartamentelor de bloc.

De ce ai folosi obloane? Pentru ca iti asigura intimitatea, pentru ca sunt rezistente si practice, pentru ca protejeaza impotriva vantului si a ploii, dar si impotriva zapezii si a luminii.

Citeste si: Cele mai bune geamuri. Elemente de care trebuie sa tii cont

Vorba aceea: trag obloanele! La fel si cu obloanele pentru ferestre. Poti avea vetilatie naturala, fara ca intimitatea din casa ta sa fie violata de priviri indiscrete. De ce ai folosi obloane? Pentru ca iti asigura intimitatea, pentru ca sunt rezistente si practice, pentru ca protejeaza impotriva vantului si a ploii, dar si impotriva zapezii si a luminii.

Vara poti inchide obloanele dar lasa fereastra deschisa, astfel ca temperatura in casa sa ramana placuta, dar aerul sa circule liber.

Variantele moderne de obloane pentru ferestre au un aspect estetic deosebit, imbraca bine exteriorul casei si ii ofera un aer elegant.

Citeste si: Cum alegi perdelele

Nu in ultimul rand noile obloane pentru ferestre dau o siguranta in plus casei prin faptul ca posibilii infractori au o noua dificultate pentru a patrunde intr-o locuinta ale carei ferestre sunt protejate cu obloane.

Citeste si: Draperii moderne. Idei si sfaturi

Din punct de vedere tehnic, obloanele pentru ferestre se pot fixa la orice fel de ferestre, clasice sau moderne. iar sistemele de deschidere-inchidere sunt complexe. Se pot inchide cu deschidere batanta sau glisanta si rolete de lemn sau aluminiu cu deschidere cu actionare electrica sau manuala.

Sursa: paperblog.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply