Obiecte suspendate cu design de top

0

Obiecte suspendate cu design de top – Îți propun o selecție de obiecte suspendate,  cu design atrăgător care să te seducă și să te inspire în amenajarea unui ambient mereu fresh în casa ta. Produsele au funcții variate (corpuri de iluminat, obiecte decorative, oglindă), au fost create de designeri renumiți pentru branduri de top și au fost recent lansate pe piață.
Citește și În trend – mobilă și decorațiuni la modă

Obiecte suspendate.
Lampa suspendata Infinito Light. Foto: BenQ

1.Pentru designul său, lampa Infinito Light a primit Interior Innovation Award la târgul internațional de mobilă imm cologne 2015. Lampa premiată aparține QisDesign, divizia de corpuri de iluminat premium a brandului BenQ. Designul minimalist, inspirat de semnul infinitului, permite integrarea în același corp de iluminat a două tipuri de lumină, pentru citit și ambientală, cu temperaturi de culoare diferită, pentru a crea o atmosferă magică în orice spațiu. O poți comanda la Italian Design & Architecture. L 15 x l 6 x h 9 cm.

Obiecte suspendate
Obiect decorativ Aerium. Foto: Dizainar

2.Creatorii săi îl numesc terariu și pare un cuib din sticlă suspendat, care oferă adăpost unor plante. Pentru a crea senzația că plantele plutesc prin aer, poți suspenda mai multe asemenea obiecte din sticlă la înălțimi diferite. Le primești împreună cu cel puțin două plante aeriene, nisip/pământ și kit de suspendare. Terariul, în variantele Picătură Alb/Picătură Negru, este disponibil la www.dizainar.ro. Diametru 8 x h 20 cm.

Obiecte suspendate
Lampa Meltdown. Foto: Cappellini

3.Un pom înflorit, o inflorescență luminoasă, o ghirlandă de lumini și culori difuze – cu multe imagini poți asocia lampa de pardoseală Meltdown, creată de designerul Johan Lindstén pentru brandul Cappellini. Este disponibilă în variante cu cinci sau opt boluri din sticlă colorată. O găsești la Intro. L 45,5 x h 182,5 cm.
Citește și Lumini in dining

Obiecte suspendate
Oglinda Shift. Foto: Deknudt Mirrors

4.Fațetele unei pietre prețioase au fost sursa de inspirație pentru rama oglinzii Shift. Pe suprafața lor, lumina se reflectă variat, iar împreună cu reflexiile oglinzii creează un joc dinamic de culoare și strălucire. Este semnată de designerul Annemie Vanzieleghem pentru brandul Deknudt Mirrors. Dacă te atrage, o găsești la www.camera107.ro. L 92 x h 127 cm.
Toate aceste obiectele suspendate au un design rafinat și îți vor compune un ambient stilat și aerisit.
Citește și Oglinzi supradimensionate. Efecte si limite

Autor Lucian Dobraca. Foto: PR

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply