O idee pentru colectionari. Solutii practice

0

o idee pentru colectionari (2)O colectie trebuie sa poata fi integrata in decorul din casa. Uneori este simplu de facut asta, alteori este dificil asa ca avem o idee pentru colectionari. Ideea unei colectii este aceea de a fi expusa pentru ca toti sa se poata bucura de ea, mai ales cand este vorba de piese care, in sine, sunt decorative.

Concret in cazul acesta avem masinute de colectie. Sunt exceptional de bine realizate si sunt o colectie care se poate integra in decorul din orice casa. Problema care se pune este cum faci asta.

A le insira nu este tocmai cea mai buna varianta pentru ca ocupa mult spatiu, sunt expuse prafului din casa, trebuie intretinute si toate astea sunt consumatoare de timp.

Citeste si: Protejarea parchetului. Sfaturi si idei

O idee pentru colectionari a avut designerului Titi Alupoaiei, iar ideea este prea frumoasa pentru a nu o da mai departe. Masinutele au fost scoase din ambalajul lor si asezate unele peste altele intr-o cutie cu prereti de sticla. Cutia se poate face la orice tamplarie. Foloseste un lemn frumos, de esenta nobila si un lac care sa-l puna in valoare.

Citeste si: Mobilier pentru case mici. 5 idei exceptionale

In acest caz fibra lemnului a ramas vizibila, dar nu te opreste nimeni sa o acoperi complet cu vopsea, in ce culoare vrei, dat fiind faptul ca aceste casete vor sta expuse in casa, ca obiecte de decor,iar  rama trebuie sa fie in acord cu restul detaliilor din casa.

Evident este foarte bine daca vei face mai multe astfel de casete de dimensiuni diferite, eventual cu rame diferite, pentru ca asta inseamna ca aceasta idee pentru colectionari ti-a prins bine, dar si faptul ca ai o colectie mare.

Citeste si: Mobila din lemn nefinisat

Cutia trebuie realizata pe masura pieselor pe care urmeaza sa le asezi inauntru. Recunosc ca ideea pentru colectionari este foarte buna pentru masinute, dar tot asa ti-ai putea expune colectia de roci sau pe cea de scoici.

Ideea este buna, dar nu este compatibila cu toate genurile de obiecte colectionate.

o idee pentru colectionari (1)

Aceasta a fost o idee pentru colectionari de la noi, pentru voi. Voi ce solutii aveti pentru colectiile voastre?

Sursa: casa-gradina.ro
Sursa foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply