Noutati in materie de design

0

Noutăți în design – Am făcut o selecție recentă a celor mai interesante apariții care ne-au atras atenția în ultima vreme. Îți dorești o schimbare de efect în decorul casei tale? Găsești mai jos sugestii inedite.

Sicis-Ammonite3-Special-AMB2-India-Floor-by-SICIS
Foto: Sicis

Canapea – Dă frâu liber fanteziei…

… și conturează un ansamblu decorativ cu parfum de poveste, ce are un efect de stimulare a stării de bine. Colecția Next Art a brandului Sicis propune anul acesta bancheta-canapea Ammonite (diametru 190 x h 54 cm), realizată în serie limitată, de 200 de piese. Produsul are tapițerie din catifea, disponibilă în multiple culori, și un suport pentru depozitare inclus pe partea laterală, placat cu mozaic Platinium din colecția Murano sau Kori din colecția Colibri.

Citește și: Canapea – forme undoioase

LUMEN_Luca-Papini_CASAMANIA_2014
Foto: Casamania

Masuta de cafea – Efecte speciale

Colecția Lumen, brand Casamania, propune măsuțe de cafea inedite, a căror compoziție specială captează lumina, pentru a străluci apoi discret în întuneric! Lumen are dimensiuni și finisaje diferite iar prețul îl afli la cerere.

Citeste si: Masuta de cafea – Efect magic

Innova-Abbraccio
Foto: Innova Interiorism

Suport de lumanari  –
Siluetă suplă și elegantă

Simbolic și sugestiv, suportul pentru lumânări Abbracciaio, realizat de designerii Philippe Starck și Ambroise Maggiar pentru brandul Kartell, amintește discret de simetria și armonia unui duet fericit. Suportul are urmatoarele dimensiuni: L 20 x l 11 x h 25 cm).

Citeste si: Suport de lumanari – Muzica sferelor 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion

  1. Daniela Ichim

    Foarte interesante propunerile! Imi place mult canapeaua, e un model original si elegant! Locuiesc de 3 ani intr-un apartament in complexul cosmopolis si nu am facut nicio schimbare in ultimul timp. Ma gandeam ca ar fi o idee buna combin acest model de canapea cu ceva accesorii cu tenta marina. Este disponibila si pe culoarea bleu?

Leave A Reply