Mobila din fier forjat

0

Mobila din fier forjat poate sa fie mereu o buna si inteleapta alegere. Fierul forjat are un trecut lung si interesant, fiind util atat pentru a face mobila din casa cat si pentru decoratiuni. Se poate spune ca unele din stilurile de design avangardiste au ajuns la actualul nivel de expresivitate tocmai datorita originalelor combinatii de forme si culori pe care le ofera fierul forjat.

mobila din fier forjat

Fierul forjat ofera un efect rustic si artizanal decoratiunilor interioare, iar rezistenta si durabilitatea pe care o ofera acest material a facut posibila fabricarea unui mobilier perfect si pentru interior si pentru exterior si, in consecinta, capabil de a suporta trecerea timpului fara a suferi pagube considerabile.

Citeste si: Fier forjat în bucătărie

mobila din fier forjatMobila din fier forjat poate inlocui orice alta piesa de mobilier din casa. Din fier forjat se pot face mese, scaune, paturi, rafturi si polite, mobila de baie si inclusiv elemente de iluminare. Pentru o combinatie perfecta intre rustic si modern, piesele de mobila din fier forjat se pot combina cu lemn, marmura, granit, sticla sau ceramica.

Citeste si: Casa veche, idei moderne

Designul obiectelor de mobila din fier forjat este vast si variat, incepand cu linii clasice, rustice pana la cele mai moderne si avangardiste.

Mobilierul din fier forjat se identifica cu tonuri de negru, dar poti opta si pentru alb, albastru sau rosu.

Cea mai populara piesa de mobilier din fier forjat este patul. Potrivit pentru dormitoarele amenajate in stil Clasic, Provence, Country, Shabby-chic, Gotic sau Art-deco, patul din fier forjat aduce unui dormitor un plus de romantism, oferind totodata garantia longevitatii. Tot pentru dormitoare gasim pe piata banchete sau pufuri din fier forjat, cu picioare delicate si cu tapiterie in ton cu stilul de amenajare al dormitorului.

Citeste si: Masuta de cafea, centrul camerei de zi

In living fierul forjat este perfect pentru etajerecu rafturi din lemn, pentru masute de cafea si chiar canapele de mici dimensiuni.

Fierul forjat se poate integra perfect in decor, poate fi adaptat prin forma si culoare la orice interior.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply