Mici decorațiuni de efect pentru nunta ta

0

Vă mulțumesc pentru că ați publicat articolul meu în revista și revin cu o nouă idee pentru cei care sunt în toiul pregătirilor pentru nunta ta.
Când m-am căsătorit, mi-am dorit o nuntă ca-n povești, dar pentru aceasta îți trebuie o bună pregătire și, bineînțeles, mulți bani. La început eram hotărâtă să nu economisesc nimic pentru această zi, dar pe parcursul pregătirilor am văzut că banii se epuizau repede așa că am decis să fac mici economii.
Am renunțat să închiriez căsuța pentru bani și coșulețul pentru petalele de trandafiri, pentru că era foarte scump acest serviciu așa că le-am făcut eu și am ieșit mult mai ieftin. Nu m-a costat decât să arunc o privire prin curte și să văd ce lucruri nu ne mai foloseau și să le dau o altă întrebuințare.
Căsuța pentru bani am făcut-o din bucăți de polistiren (plăci pentru tavan fals) care ne-au rămas de la renovare. A fost foarte simplu de făcut, poți lipi bucățile de  polistiren numai cu scoci, dar pentru siguranță poți folosi capse sau piuneze. După ce i-am dat o formă am îmbrăcat căsuța în hârtie creponată alb și roz și mi-a ieșit minunat.
Coșulețul pentru petalele de trandafir l-am făcut dintr-un coș de pâine vechi. Întâi l-am îmbrăcat cu o bucată de satin alb, apoi l-am decorat cu tul roz;, pentru decor am pus funde pe care le poți cumpăra din orice magazin ABC. I-am pus și o toartă pe care am făcut-o din sârmă foarte rezistentă care în același timp trebuie să fie și maleabilă ca să îi poți da o formă de semicerc. Am procedat și cu toarta ca și cu coșulețul apoi le-am legat împreună și am avut un coșuleț superb.
Și pernuța pentru verighete poate fi făcută destul de ușor. Câteva panglici și o mână de perluțe și totul arată impecabil.
Acum am înțeles cât este de important să nu arunci un obiect fără să te uiți atent la el, s-ar putea să mai ai nevoie de el cândva. Eu am fost salvată de câteva obiecte pe care le-am considerat fără importanță mai de mult, dar la nuntă pentru mine au devenit chiar prețioase.
Multă sănătate!
Text: Amalia Simona Chis, loc. Peceiu, jud. Sălaj
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply