Living calduros. Trucuri si sfaturi

0

Un living călduros este ca o alinare, mai ales în zilele reci. Căldura este în bună măsură o senzaţie şi poate fi susţinută prin câteva artificii care vor face din camera socială a casei un living călduros.

 living călduros

Citeste si: Incalzirea cu lemne. Un sistem practic si ecologic

Culoarea ambinetala este cea care influențează în cea mai mare măsură atmosferă şi dă senzaţia de cald şi rece. Nu este nevoie să schimbi culoarea pereților sau a decorațiunilor pentru a face un living călduros. Este de ajuns să adăugi o pată de culoare. Alege culori naturale, calde, puternice, cum ar fi roșul, portocaliul, cărămiziul și culoarea scorțișoarei, culori care se vor concretiza prin pernuțe decorative, cuverturi și huse pentru scaune și fotolii, draperii și perdele, un covor și alte accesorii.

Lumina înseamnă căldură. Dacă veri un living călduros, lasă lumina să pătrundă cât mai mult în living. În ceea ce privește lumina artificială, alegeți o lumina galbenă deoarece această imprima un aer cald.

Citeste si: Mobila tricotata. Huse tricotate

Temperatura de confort depinde de cateva detalii, dar este esenţală menţinerea unei temperaturi constante în casă, mai mult decat menţinerea unei temperaturi foarte ridicate. Diferențele mari de temperatură pot duce la apariția umidității, lucru deloc de dorit. Temperatură optimă pentru un living căduros este de 21-22 grade.

Controlează umidittatea. O atmosferă umedă scade temperatura şi face casa în general şi livingul neprietenos. Un dezumidificator, poate creşte confortul termic şi poate reduce costurile de încălzire, dar face livingul călduros şi plăcut fără nici o altă investiţie.

Citeste si: Accesorii cu pasiune pentru case frumoase

Detaliile sunt cele care fac diferenţa mereu. Chiar şi atunci când îţi doreşti un living călduros. Alege decorațiunile potrivite. O pătură foarte groasă aruncată neglijent pe canapea și câteva pernuțe decorative în nuanțe calde vor da din start o atmosferă mai mult decât primitoare. Nu uita plantele de interior și orice element decorativ care are legătură cu natură şi care vor aduce, fără îndoială, un strop de căldură în living.

Citeste si: 5 trucuri care iti incalzesc casa, fara consum de energie

Toate aceste elemnente împreuna vor face din camera familiei un living călduros şi plăcut!

Sursa foto: Guliver/Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply