Lampile si rolul lor in decoratiuni

0

Lampile si rolul lor in decoratiuni este major. Se spune ca daca muti o lampa aprinsa de pe masa, la nivelul podelei, vei schimba toata ambianta din camera, dovada ca lampile si rolul lor in ansamblul decoratiunilor din casa, in fiecare camera in parte, este mai mult decat important.

Citeste si: Lampi pentru casa ta

Orice specialist o sa confirme ca amenajarea unei incaperi porneste intotdeauna de la finisaje si corpurile de luminat. Lampile si rolul lor in ceea ce priveste imaginea din casa este  dublu. Lampile sunt elemente de decor in sine si obiecte cu rol practic.

Lampile si rolul lor in decoratiuni

Lampile si rolul lor depinde in mod esential de forma lor, de stilul, de culoarea abajurului si de locul in care le asezi in casa. Exista lampi gotice, rustice, venetiene, moderne si asa mai departe, fiecare avand un anume tip de efect in decorul de ansamblu din camera.

Tot ele pot da o nota armonioasa cu restul incaperii motiv pentru care lampile si rolul lor trebuie speculat la maximum cu foarte multa atentie pentru ca acestea pot imbunatatii radical imaginea unei camere cu o investitie minima.

Citeste si: Lampi si lampadare, pete de culoare in casa

Este bine de stiut ca o lampa se poate incadra in decorul din camera chiar daca este in alt stil decat resul incaperii. Simetria este si ea o buna solutie care pune in evidenta si lampile si rolul lor.

Lampile si rolul lor in decoratiuni

In spatiile mici lampa poate fi singurul obiect decorativ. In dormitor este indicata o lumina calda, diafana si odihnitoare. Este recomandat sa folosesti abajurui colorate in ocru, rosu, verde intens sau alb mat. Sunt bine venite si nunatele metalice, cupru si auriul. In plus lampile cu picior, dau impresia de spatiu, cele mici imprastie caldura si calm.

Citeste si: Abajurul, un altfel de obiect de decor

Lampile si rolul lor devine foarte vizibil in personalizarea fiecarei camere, pentru ca regula spune ca fiecare camera trebuie luminata altfel pentru a avea propria ei identitate. Lumina este cea care poate transforma o camera in dormitor sau in camera pentru toata familia.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply