Lămpi inedite I

0


Dragă cititorule,
Zi de zi oamenii creează lucruri noi, interesante, care ne pot schimba viața în bine, făcând-o dacă nu mai bună, măcar mai frumoasă și mai veselă. Și inventivitatea se remarcă în orice domeniu, inclusiv în cel al designului de corpuri de iluminat.

Arhiva Practic

A trecut de mult vremea când toate apartamentele din bloc aveau în bucătărie aceeași lampă fixă, cu un singur bec și glob în formă de borcan, iar în sufragerie trona clasica lustră cu 3 brațe și cel mult câteva elemente de sticlă colorată. Acum oamenii caută lucruri noi, cu design proaspăt, inovativ, obiecte insolite, originale, care să scoată din anonimat camera, să-i imprime ceva din personalitatea proprietarului.

Dacă nu te pricepi la bricolat sau nu te încumeți deocamdată la asemenea proiecte, ai la dispoziție pendulul sub formă de pălărie ce se asortează perfect unui spațiu modern, nonconformist, cel dotat cu o colivie sau cel cu vază integrată pe care le găsești pe site-ul www.domicilio.ro. De te inspiră un decor precum cel din 1001 de nopți, poți alege lampa ceramică din dreapta (www.ceramicaonline.ro) și este disponibilă în mai multe variante de culoare. Pentru cei care vor să aibă obiecte unicat, Slash lamp reprezintă o variantă.
Continuarea acestui articol o puteți citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply