Imprimeuri florale, vesele si colorate

0
imprimeuri florale
Foto: Inside Home

Țesătură din bumbac, model Beatrix. l 140 cm • Inside Home

Imprimeuri florale –  Imprimeurile ce sugerează trezirea la viață a naturii sunt bine-venite în orice decor. Florile, fluturii sau frunzele stilizate sunt printre cele mai potrivite accente decorative. Daca iti doresti un strop de feminitate in decor sau un aer vesel si un ton optimist, pigmenteaza incaperea cu accente vegetale: de la perne la curveturi, asternuturi sau draperii pana la covoare incantatoare, accentele vegetal-florale imrpima o nota subtila de șarm intregului decor.

Citeste si : Dormitor intr-un stil clasic, romantic

Foto: IKEA
Foto: IKEA

Tișlaifăr textil, model Paskynda. L 140 x l 40 cm • IKEA

Imprimeurile florale – clasice sau moderne

Multitudinea modelelor disponibile ofera variante de interpretare ce pot fi asortate stilului ales de tine. Astfel, un interior croit pe coordonate moderne va beneficia de prezenta unor imprimeuri florale stilizate, geometrice, sau supradimnesionate, in timp ce expunerile clasice, unde modelele mici repetitive redau cu fidelitate caracteristicile vegetalelor sau, imprima acestora o nota savuroasa, romantica, sunt cele mai potrivite.

Foto: Vitra
Foto: Vitra

Pernă decorativă Dove, brand Vitra. L 40 x l 30 cm • Preț la cerere • Intro

Imprimeuri flortale – accente

In functie de cadrul general al incaperii, ai optiunea de a alege accente florale sporadice, precum cateva perne sau poti opta pentru variantele curajoase, ce expun nonsalant draperii bogate si cuverturi complementare. Este bine ca aceasta optiune sa fie folosita cu precadere in spatiile generoase sau in cele in care compozitia decorativa minimalista lasa loc imprimeurilor bogate, faraa a incarca excesiv tabloul.

Foto: La Maison
Foto: La Maison

Față de pernă Alexandre Turpault, din bumbac egiptean. L 75 x l 50 cm •  La Maison

Citeste si: Decoruri cu flori de hartie 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply