Imbunatatiri eficiente si accesibile pentru baie

0

Mama are o vorba: “In baie iti dai seama cat de frumoasa-i casa”, asa ca aceste cateva idei pentru imbunatatiri eficiente si accesibile pentru baie o sa o multumeasca. Pe mama!

Dincolo de gluma iata ideile pentru cateva imbunatatiri eficiente si accesibile pentru baie.

1. Schimba vasul de toaleta. Costa foarte putin, iar efectul este garantat. In plus faci si o economie de apa, pentru ca vasele de toaleta noi iti ofera aceasta posibilitate.

2. Imbunatateste sursele de lumina. Este eficient si accesibil. Poti merge pe ideea mai multor lampi care sa focalizeze lumina in locurile esentiale sau de o singura sursa intensa. Ia in calcul toate oportunitatile de iluminare naturala pe care baia le are si pune-le in valoare.

Citeste si: Baie organizata pe verticala

3 Schimba podeaua. Parchetul rezistent la apa este foarte ieftin si de buna calitate, asa ca pe lista cu imbunatatiri eficiente si accesibile poti sa treci si ideea de a avea parchet in baie. Baia ta o sa castige eleganta si confort. Daca mergi pe aceasta idee ia in calcul ca ai nevoie de un dezumidificator pentru baie sau de o sursa de aer. Solutia este buna intr-o baie mare. Evident poti sa folosesti si gresie care imita parchetul.

4. Adauga o planta in baie. Pur si simplu o sa schimbe complet locul si o sa-l innobileze. Alege o planta care se simte bine intr-um mediu cu lumina mai putina si mai multa umezeala. Asta face parte dintre cele mai bune imbunatatiri eficiente si accesibile pentru baie. Incearca mai multe plante mici, in vase colorate sau o planta mare daca ai spatiu suficient.

Citeste si: Povestea unei baii foarte mici

5. Indrazneste sa folosesti culoare. Petele de culoare inveselesc si pun in evidenta spatiul. Fie ca alegi nuante mai tari pentru un covor de baie sau pentru dulapul de baie senzatia este cea de improspatare si nou.

Citeste si: Plante pentru baie. Cele mai bune alegeri

6. Patreaza curatenia. Tot mama spune ca in baie iti dai seama daca casa e curata sau nu. O baie curata este o baie frumoasa. Curatenia din baie nu s eintretine deloc greu atata vreme cat aloci acesti misiuni, in fiecare zi cinci-zece minute. Chiuveta din baie si vasul de toaleta trebuie curatate in fiecare zi. Locul unde sta sapunul la fel. Prosoapele curate, ordinea si un miros placut in baie fac locul curat. Nu uita ca oglinda din baie trebuie sa fie mereu perfect curata. Iti ia cateva minute sa faci asta, iar efectul este garantat!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply