Idei istete pentru bai moderne

0

 

Idei istete pentru bai moderne. Am făcut o selecţie cu cele mai bune idei pentru baile moderne. Concluzia? Indiferent de spaţiul de care dispui, vei găsi solutii inteligente, la preţuri variate. Este important ca, inainte de toate, sa te documentezi.

Bugetul, un factor important

Bugetul joacă, de cele mai multe ori, rolul cel mai important în alegerea mobilierului de baie, iar imediat după acest aspect vine dorința cumpărătorilor de a economisi spațiu. IKEA a fost, probabil, primul producător care a încercat să educe piața de la noi în ideea economisirii de spațiu și a organizării acestuia.

Citeste si: Cum alegi prosoapele din baie.

Criterii de achizitie

Idei istete pentru bai moderne. Tot în acest sens, Mugurel Horia Rusu, director general Hornbach România, a subliniat că „economisirea spațiului în amenajările interioare a devenit un criteriu de achiziție din ce în ce mai important în rândul celor care își renovează locuințele, lavoarele montate pe blat și cele încadrabile fiind preferate de clienții Hornbach”.

Citeste si: Baia de la bloc.

Economisirea spatiului

Esențiale în economisirea spațiului din baie sunt următoarele: sertarele adânci, rafturile montate deasupra oglinzilor sau pe colțuri, banchetele sau cutiile unde poți depozita prosoape și produse pentru igienă. De asemenea, o oglindă cu dimensiuni generoase în baie îți va crea senzația de mai mult spațiu, iar varianta în care ai dulap cu oglinda lipită este și mai practică.

Citeste si: Ce tip de chiuveta pentru baie alegi.

Mobilier cu utilizări multiple

În ceea ce privește mobilierul, îți recomandăm să alegi modelele cele mai simple, dar la calitatea cea mai bună. În acest fel, vei avea garanția unui produs bun care nu se va uza ușor. Nu îți încărca spațiul băii cu mobilier mult, mizează pe cel care poate deveni spațiu pentru depozitare sau cel care poate avea mai multe utilizări.

Foto: Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply