Inspirație Casa lux: Grafică pop art într-un cămin actual

0

Tuturor ne place să credem că locuința noastră este una caldă, primitoare, însă această vilă, a cărei poveste te invităm s-o descoperi în cele ce urmează, ne-a dat un sentiment aparte de liniște și confort.

Fiecare întâlnire cu designerii de la Art Interiors reprezintă pentru noi un bun moment de energizare. Acest lucru nu se datorează doar personalității lor joviale, ci și amenajărilor pe care le conturează cu farmec și pe care ni le prezintă. De fiecare dată descoperim un decor coerent, cu spații bine definite, dar unite la nivel stilistic, ceea ce imprimă armonie locuințelor, oricât de ample ar fi ele.

Este și cazul acestei vile din nordul Bucureștiului, pe care Alexandra și Magdalena au amenajat-o în urmă cu aproximativ un an. Proprietarii ei, o familie de intelectuali, locuiau în apropierea vilei, într-o casă cochetă, însă odată cu nașterea băiețelului lor, au decis să cumpere o locuință mai mare.

Pentru amenajare au decis să colaboreze cu o echipă de designeri, având convingerea că profesionalismul unor oameni de specialitate îi va scuti de căutări îndelungate sau de cheltuieli inutile. Au studiat mai multe pagini web ale unor birouri de arhitectură și design, iar atenția le-a fost atrasă de proiectele de pe www.artinteriors.ro. După ce au cunoscut echipa de designeri, au fost convinși că au făcut alegerea cea mai bună.

„Au fost câteva întâlniri preliminare, în care am stabilit coordonatele lucrărilor, dar ceea ce ni s-a părut deopotrivă interesant și util a fost formularul cu întrebări. Alexandra și Magdalena creionează amenajările nu doar după exigențele stilistice și funcționale, ci și după stilul de viață al celor din familie“, ne-a mărturisit proprietarul vilei.

 

 

Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply