Ghid de shopping: 11 decorațiuni de Crăciun la prețuri accesibile

0

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai specială din an, iar atmosfera nu este completă dacă nu îți decorezi locuința. Pentru a te ajuta să economisești timp, ți-am pregătit 11 sugestii la prețuri accesibile, pe care le poți găsi în magazinele din România.

În serile răcoroase din iarnă, petrecem mai mult timp acasă, relaxându-ne cu o cană de ceai aromat sau de vin fiert. Pentru o atmosferă mai călduroasă și cosy, stinge lumina principală din cameră și aprinde câteva lumânări. Un suport precum cele de mai jos are și rolul de decorațiune, fiind perfect de Sărbători!

 

Kika, 31.99 lei
Ikea, 19.6 lei

Dacă te-ai plictisit de ornamentele de brad clasice și îți dorești și câteva mai deosebite, ce spui de acestea? Cu siguranță vor atrage privirile tuturor musafirilor!

 

Marine Concept Store, 38 lei
Kika, 10 lei

Pentru masa de Crăciun alături de familie, nu trebuie să uiți de importanța unei fețe de masă de calitate, care să aibă un model deosebit.

Mobexpert, 158 lei

Tot pe masa de Crăciun se potrivesc perfect și farfuriile cu design deosebit, de sărbătoare.

Emag, 19.99 lei

Bineînțeles, din nicio casă nu pot lipsi „beculețele”, însă nu e obligatoriu să le montezi prin brad. Această instalație în formă de țurțuri poate fi prinsă de geam sau de bibliotecă.

Dedeman, 52.99 lei

Dacă locuiești la curte (sau ai încredere în vecinii de pe scara ta), o coroană de Crăciun montată pe ușa de la intrare te va face să zâmbești de fiecare dată când intri în casă.

AllStyle, 143 lei

Potrivit și pentru a-l face cadou, acest carusel muzical atractiv și elegant. Copiii vor adora să îl răsucească pentru a se bucura de sunetele melodioase, sub încântarea părinților și a bunicilor!

Lovely Decor, 120 lei

Magia Sărbătorilor este completată de figurinele Moș Crăciun, precum cea de mai jos, în care personajul este așezat pe o bancă.

JYSK, 50 lei

Nu trebuie să uităm însă de bucătărie! Un astfel de borcan pentru dulciuri cu model de sărbători îți va însenina ziua.

AllStyle, 59 lei

 

 

Citește și: Când începi pregătirile de Crăciun?

Citește și: Decoraţiuni festive – botoşelul de Crăciun

 

 

Sursă foto: Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply