Finisaje prețioase, cu aer imperial

0

Apelează la toată suita de ornamente murale de top pentru a defini un spațiu eclectic, unde liniile moderne se îmbină armonios cu detaliile clasice. Imprimă şarm cu accesorii minimale!

Un spațiu ce permite aşezarea băii în imediata vecinătate a dormitorului imprimă necesitatea concordanței stilistice. În acest sens, decorul pentru baie capătă caracteristici fastuoase şi prețioase, într-un cadru preponderent clasic. Te bucuri de un efect vizual inedit şi de un contrast plăcut alăturând finisaje lucioase și materiale nobile.

Foto: Dieno
Foto: Diseño

Folosește pentru pereți şi pardoseală piatră naturală sau marmură şi adaugă un covor pufos, ce întreține armonia cromatică şi contrastul texturilor. Somptuozitatea uşilor din lemn masiv poate fi continuată prin boaserii cu fronturi similare. Accesoriile sanitare cu linii moderne, plasate sporadic, aduc un aer proaspăt compoziției şi plusează la capitolul dinamism.

Foto: Diseño
Foto: Diseño

Consola cu alură discretă Art Déco face parte din colecția Eleganza şi aparține brandului italian Gessi. Realizată din cristalplant, piesa costă 17.161 lei la showroomul Diseño, alături de oglinda cu ramă din lemn alb, ce poate fi achiziționată la prețul de 5.781 lei.

Cada freestanding din cristalplant face parte din colecția Eleganza a brandului Gessi. O poți achiziționa prin Diseño, cu prețul la cerere, alături de bateria freestanding, cu prețul de 8.954 lei .

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply