Finisaje murale in stil scandinav

0

Finisaje murale in stil scandinav – Află cum poți să combini nuanțele deschise cu materialele tale favorite de finisare pentru a imprima decorului tușe cu stil scandinav. Lemnul, pluta, tapetul sau plăcile ceramice se numără mereu printre primele opțiuni, chiar dacă stilul de amenajare ales impune multă exigență. Convinge-te din exemplele următoare!

Citește și Lasă loc imaginației într-un living cu aer scandinav.

1. ACOPERIRILE CU PLUTĂ Deckwall, de la Wicanders, reprezintă o alternativă eco la placările clasice. Suprafețele obținute radiază confort și naturalețe. Au grosimea de 3 mm, sunt disponibile în numeroase nuanțe/texturi și oferă o foarte bună izolare fonică și termică. L 60 x l 30 cm. Disponibile prin Dacca.

Finisaje murale in stil scandinav
Plăci din plută Deckwall, de la Wicanders. Foto: Dacca

2.PLACĂRI CERAMICE. Alege pentru pereți plăcile ceramice porțelanate din colecția Docklands, brand Serenissima Cir. Sunt disponibile plăci de bază și plăci decor. Ambele categorii au dimensiunile. L 35 x l 8,6 cm. De la Edil-Italy.

Plăci ceramice porțelanate din colecția Docklands, brand Serenissima Cir. Foto: Edil-Italy
Plăci ceramice porțelanate din colecția Docklands, brand Serenissima Cir. Foto: Edil-Italy

Citește și Influențe scandinave.
3.TAPET SPECIAL ECO-FRIENDLY. Lincrusta este un produs de tradiție, ecologic, care oferă pereților un finisaj unic și elegant, cu efecte în relief inegalabile. Este realizat din in, ulei de in, făină de lemn, iută și rășini naturale. Se poate comanda de la Dacca.

Finisaje murale in stil scandinav
Tapet Lincrusta, realizat din in, ulei de in, făină de lemn, iută și rășini naturale. Foto: Dacca

4. PANOURI LEMNOASE Plăci Madera, brand Meister, realizate din MDF, acoperite cu furnir lăcuit alb, cu sistem de îmbinare nut-feder, pentru obținerea unor suprafețe fără rosturi vizibile. Au grosimea de 11 mm; opțional, le pot fi atașate spoturi decorative. L 125/205/260 x l 19,7 cm. De la Eurobac Romania.

Finisaje murale in stil scandinav
Tapet realizat din celuloză și fibre textile. Foto: Edil-Italy

Citește și Impregnate de farmecul boreal.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply