Farmec nordic în contexte la modă

0

Farmec nordic în contexte la modă – Atmosfera delicată, de o naturalețe ce îți încântă privirea și care te relaxează prin dezinvoltura ei, te poate surprinde din fiecare colț al casei dacă folosești decorațiuni cu design simplu, realizate pe cât posibil din materiale naturale.

Detalii romantice

Dacă vremea îți permite, organizează masa de Paște pe terasă sau în grădină. O  compoziție mai puțin formală este bine-venită în astfel de situații. Pentru a conferi un plus de farmec amenajării, este bine să coordonezi cromatic toate elementele, de la veselă până la pernele decorative. Te poți orienta către cea mai recentă colecție Greengate, numită Ingrid.

Delicate

Adoptă o cromatică  luminoasă, în nuanțe suave atunci când alegi decorațiunile pentru masa de Paște. Anul acesta sunt în trend micile piese decorate ton sur ton, precum vazele lansate în februarie de brandul Greengate (www.greengate.dk).

Eco-friendly

Pe lângă elemente luate ca atare din natură, folosește și mici decorațiuni cu forme insolite, din materiale recuperate sau reciclate. Acestea sunt realizate din fetru și hârtie reciclată și sunt de la brandul danez Lübech Living (www.lubechliving.com). Prețul de pornire este de  84 lei/buc. (fără taxe de transport).

Fi în tendințe

La ediția din acest an a târgului Ambiente, brandul danez IB Laursen (www.iblaursen.dk) a lansat o serie de mici decorațiuni în culori pastelate, ce pot fi folosite nu doar cu ocazia sărbătorilor de Paște, ci pe toată perioada primăverii, deoarece designul lor este inspirat din prezențe ce prevestesc acest anotimp.

Ieși din tipare

Înlocuiește obișnuitele boluri cu ouă înroșite cu piese cu aceeași tematică, dar cu trimiteri actuale. Folosește seturi de ouă decorative, cu suport, realizate din fetru și hârtie reciclată din cea mai recentă colecție Lübech Living, lansată la Ambiente 2017.  Pe www.lubechliving.com poți comanda setul cu trei piese la prețul de 38 lei (fără taxe de transport).

Decoruri felurite

Oul rămâne simbolul-vedetă acestor zile festive și de aceea prezența lui trebuie evidențiată cât mai mult posibil. O variantă ar fi să înlocuiești buchetele de flori din vaze, care se trec destul de repede, cu mănunchiuri de crengi naturale în care să agăți ouă din ceramică pictată, cu modele și culori de inspirație scandinavă. Acestea au fost lansate în urmă cu puțin timp de IB Laursen și vor fi disponibile și la noi prin Design&After.

Text: Mariana Nicolae; Foto: PR

Farmec nordic în contexte la modă este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux nr.4/2017.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply