Dormitorul de la bloc – cum il amenajezi

0

Dormitorul de la bloc

Dormitorul de la bloc este de cele mai multe ori o provocare pentru proprietari: spatiu mic, idei putine, obiecte de mobilier la preturi nu foarte mici. In articolul nostru Dormitorul de la bloc – cum il amenajezi iti dam cateva idei practice pentru camera de relaxare din casa ta.

Citeste si: Gri in dormitor. Idei pentru apartamente.

Cu ce incepi: documentarea este partea cea mai importanta si aici la noi pe site gasesti foarte multe idei despre dormitorul de la bloc. Daca ti-ai facut o idee despre ce iti doresti si unde gasesti mobilierul perfect pentru tine, trebuie sa si masori spatiul de care dispui. Asadar, daca nu vrei sa ai surprize cand ajungi acasa cu mobila, mergi in magazine cu masuratorile facute.

Dormitorul de la bloc

Mobilierul: dormitorul de la bloc cuprinde cateva piese esentiale precum patul, cele doua noptiere si un sifonier. Un pat ideal are si un spatiu pentru depozitare generos, iar sifonierul trebuie sa fie compartimentat cat mai bine.

Citeste si: 9 idei pentru un dormitor confortabil.

Cum alegi culorile: in dormitorul de la bloc si culorile joaca un rol important. Albul sau galbenul iti va asigura luminozitate si caldura, rosul te va agita, iar un bleu sau un verde iti va da o senzatie de rece.

Dormitorul de la bloc

Obiectele decorative: in dormitorul de la bloc obiectele decorative sunt importante, ele te pot ajuta sa modifici atmosfera din camera. Spre exemplu, un set de perdele semitransparente vor filtra lumina frumos pe tot parcursul zilei, in timp ce niste draperii inchise la culoare te vor ajuta sa dormi mai mult si mai linistit. Un covor moale (intr-o culoare complementara culorii peretilor) sau o cuvertura tot moale vor ajuta la starea de bine si de relaxare. Secretul este sa nu aglomerezi camera cu obiecte inutile si sa te inconjori doar de cele care sunt pe sufletul tau.

Foto: Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply