Dormitor vintage, ca o camera de turtă dulce

0

Dormitor vintage – Creează un efect delicios de dezordine elaborată și intimitate prin alăturarea pieselor cu alură nostalgică și a printurilor drăgălașe, în tonuri pastel.

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Dormitor vintage – mobilier

Construiește un decor croit pe tiparul feminin, plin de fantezie și candoare, chiar și într-o încăpere de mici dimensiuni. Piesele cu aer vintage, precum o canapea înveselită de materiale textile colorate și cu patternuri diferite, un coș din nuiele sau un manechin, compun un cadru retro de efect.

Citește și: Showrrom vintage în București

Dormitor vintage -accesorii

Completează cu un cufăr uriaș din lemn pe post de măsuță cu funcție de spațiu de depozitare. Un tapet cu buline sau cu dungi discrete întregește tabloul și devine perechea ideală a unor perdele bogate, cu model complementar.

Citește si: Dulapul cu oglindă, piesa de rezistență din dormitor

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Dormitor vintage – cromatica

Cheia succesului într-o astfel de compoziție este paleta cromatică: culorile pastelate conturează personalitatea amenajării, definită de stilul retro-nostalgic. Fotoliul este tapițat cu materialele din bumbac Polka Dot și Polka Stripe, l 140 cm, colecția Emma Bridgewater, brand Sanderson. Disponibile prin La Maison, pentru 295 lei/ml.

Citește si: Bucătărie vintage

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply