Din Practic-Idei am învățat să fac matrițele pentru ipsos

0

Articolul unei cititoare a revistei mi-a dat explicațiile necesare, curaj și putere să-mi realizez singur matrițele, apoi figurinele din ipsos.
A trecut mult timp de când nu v-am mai scris, însă lună de lună cumpăr și citesc revista și pun în practică multe dintre ideile mai interesante.
Pentru prima dată mi-ați publicat articolul în 12/2006, pag. 59. Acea revistă a fost foarte apreciată de mine, de aceea am citit-o de nenumărate ori și nu a trecut mult timp până am și pus în aplicare sfaturile doamnei Ioana Rotari din articolul de la pagina 27. Întotdeauna m-au interesat lucrurile frumoase din ipsos, chiar le priveam cu mare interes prin târguri la meșteri populari, însă nu prea îmi permiteam să le cumpăr.
Articolul acestei doamne mi-a dat explicațiile necesare, curaj și putere să-mi realizez singur matrițele, apoi figurinele. Cunoșteam o persoană mai în vârstă care confecționa multe lucruri drăguțe și am îndrăznit să-i cer împrumut câteva figurine până mi-am făcut matrițele necesare apoi mi-am confecționat singur toate statuetele și aplicele decorative. Pentru a da viață și culoare acestora am folosit vopsea lavabilă, bronz, acuarele și le-am vopsit după gustul meu.
Toate aceste figurine au fost apreciate de cei care veneau la mine în casă, apoi am fost nevoit să confecționez unele pentru rude și prieteni. Acestora le-am dăruit decorațiuni cu ocazii speciale, în mare parte de ziua lor.
Pentru cine are puțin talent la combinarea culorilor și suficientă răbdare, această îndeletnicire poate aduce chiar un bănuț în plus pe aceste vremuri grele.
Vă doresc tot binele din lume și s-aveți putere să publicați articole cât mai interesante! Le urez tuturor citirorilor multă inspirație și sănătate!
Ioan-Dumitru Pavel, loc. Zalău, jud. Sălaj

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply