Detalii surprinzătoare, care fac diferența

0

Detalii surprinzătoare, care fac diferența – O încăpere, fie ea și un dressing, capătă un plus de intimitate îmbietoare dacă în creionarea ei se folosesc finisaje șarmante, plasate în mod unitar. Tapetul fixat pe pereți, inclusiv pe plafon, va aduce o notă de căldură, dar și de originalitate, prin maniera de montaj.

dressing-1

Pentru un plus de confort, asigură-te că ai lumină din belșug. Aici au fost montate aplicele Nectanebo, de la brandul Stéphane Davidts (1.474 lei/buc). La fel de important este și fotoliul, de la brandul Baker – prețul lui îl afli la cerere de la La Maison, de unde poți achiziționa și aplicele.

Propunerea echipei La Maison a pornit de la ideea că ingeniozitatea poate fi ingredientul secret în realizarea unui ambient atractiv. Astfel, chiar dacă tematica este una cu conotații clasice, abordarea este cât se poate de actuală. Plafonul și pereții au fost acoperiți cu tapet Chiavi Segrete, din colecția Fornasetti, brand Cole & Son (739 lei/rolă). Pe acest fundal ravisant a fost plasat un ansamblu de mobilier, judicios gândit și compartimentat, realizat în fabrica La Maison, din lemn masiv de frasin și panel de frasin.

dressing-2

Dintr-un dressing care se respectă nu poate lipsi suportul de haine. Noile modele sunt prevăzute cu diverse polițe pentru accesorii, cum este și cel de la Mis en Demeure. Costă 1.518 lei, la La Maison.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

dressing-3

Compartimentele ascunse și etajerele mobile sunt unele dintre atuurile acestui ansamblu de mobilier pentru dressing. Configurația lui poate fi personalizată, în funcție de cerințe.

Articolul cu titlul Detalii surprinzătoare, care fac diferența a fost publicat în revista Casa Lux nr. 3/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply