Decor cu cosuri din nuiele

0

Nu stiu voi, dar noi iubim aceste cosuri din nuiele. Sunt practice, pot fi un spatiu de depozitare la indemana si totodata pot da un aspect rustic, personal si placut unei incaperi, indiferent despre ce camera din casa este vorba.

cosuri din nuiele

Poti sa folosesti cosuri din nuiele si in baie, si in bucatarie, si in camera de zi si in dormitor, dar sunt mai mult decat bine venite in hol, in camera copilului si oriunde ai poti face ca un spatiu din casa sa devina util si sa poata intra in categoria saptiilor de depozitare.

Cosurile de nuiele sau din rachita pot fi un accesoriu practic, cu un plus de textura pentru o camera decorata in maniera clasica. In plus, le gasesti disponibile in diverse culori, forme si marimi. Nu uita sa pastrezi totusi o omogenitate in alegerea si amplasarea lor in casa. Nu este o ideea buna sa umpli casa cu cosuri d etoate formele si de toate dimensiunile, dar ele pot reprezenta un accesoriu simetric pentru spatiul de sub masa din sufragerie, un detaliu perfect pentru rafurile bibilotecii sau un detaliu functional si estetic in egala masura, in hol.
cosuri din nuiele
Rafturile deschise pot gazdui cu succes cosuri din nuiele pentru un aspect compact si in acelasi timp pot ascunde carti, cd-uri, jucarii sau chiar borcane si conserve. Secretul este sa alegi mereu cu atentie aceste cosuri din nuiele si sa stii exact cand trebuie alese diferit si cand in perechi de cate doua-trei sau mai multe pentru a decora sau organiza un raft, un sertar sau un spatiu care capata utilitate doar cu ajutorul acestora.

Cum se pastreaza mobilierul de răchită

 

 

baskets-1001439_960_720
Organizeaza-ti camara….
Poti sa le dispui in living, in baie sau in bucatarie si poti chiar sa adaugi panglici innodate cu funda pentru un plus de eleganta si pentru un cos cat mai chic. Evident detaliile, culoarea, forma, marimea si destinatia acestor cosuri de rachita depinde in mod principal de scopul pe care il au si de locul unde sunt amplasate.

Cosuri de depozitare. Un model pentru fiecare colt din casa

Un sfat bun este acela de a le lacui dupa ce le cumperi, in cazul in care nu au fost deja lacuite. lacul le protejeaza de par si umezeala si le lungeste considerabil viata, dar le face sa arate si mult mai bine. Alege un lac incolor sau unul care sa aduca o tenta de culoare in cazul celor care au o culoare naturala pala si impersonala.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply