Decor clasic

0

Decor  clasic – Rupt de tumultul orașului pare a fi acest apartament, cu un decor clasic, chiar dacă se află în mijlocul unei metropole trepidante, precum este Bucureștiul. Acest lucru se datorează amenajării elegante și îmbietoare, ceea ce te face să crezi că te afli într-o cochetă locuință de pe malurile Senei.

Decor cu aer clasic

Fiecare proiect de amenajare, fie că este vorba de un decor cu aer clasic, sau de unul modern aduce cu sine o provocare atât pentru proprietari, cât și pentru de­signeri. Dimensiunile și configurația apartamentului au fost cele care au necesitat mai multă atenție de această dată. Marele avantaj a fost că echipa de designeri și gazdele noastre au colaborat perfect. Au ales împreună stilul amenajării, cromatica și destinația încăperilor.

Decor cu aer clasic, pigmentat discret

dormitor-clasic

Din spusele designerilor am aflat că: „Nu a fost ușor să distribuim funcțiunile, deoarece am vrut să creăm fluiditate și în același timp să conferim un plus de intimitate fiecărui spațiu în parte. Multe semne de întrebare ne-a ridicat zona de trecere dintre living și celelalte încăperi, deoarece suprafața era foarte mare și a necesitat intervenții practice atipice. Am rea­lizat aici spații de depozitare, iar pentru a obține o legătură stilistică între spații am plasat un superb dulap, care se armonizează foarte bine cu nuanțele din zona de living și dining“.

Cu ce personalizezi un decor clasic?

birou clasic

Intervențiile ulterioare au urmărit individualizarea discretă a încăperilor. În acest sens, variațiunile delicate de culori au fost cele care au dat personalitate și savoare. Coerența stilistică a fost asigurată de folosirea aceleiași idei grafice, res­pectiv modelele florale stilizate. Această armonie, până în cel mai mic detaliu, este secretul reușitei amenajării.

Articolul a fost prezentat în ediția de februarie a revistei Casa Lux.
Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply