De ce să investești într-un generator de abur profesional

0

Atunci când ești proprietarul unui atelier de croitorie, știi că pentru buna funcționare a activității și pentru o dezvoltare frumoasă, trebuie să răspunzi cât mai bine nevoilor clientului și să găsești mereu metode să reduci cheltuielile și să câștigi timp prețios. De-a lungul timpului ai investit în mașini de cusut profesionale, diverse modele de tipare, de rochii simple, de bluze, de pantaloni, manechine și altele. Și continui să investești.

Cum un tipar de rochie dreaptă nu te mai ajută cu mult în condițiile în care cererea vine pe rochii evazate, lungi (caz în care trebuie să achiziționezi un tipar de rochie lungă) și fierul de călcat profesional din dotarea atelierului trebuie să fie înlocuit de un produs mai performant, care să facă față cu succes exigențelor prezentului.

În prezentul articol vom discuta despre performantele generatoare de aburi profesionale, dispozitive special concepute pentru a ajuta atelierele și fabricile de confecții să câștige mai mult timp și să fie mai productive.

Ce este un generator de abur profesional?

Atât cunoscutul fier de călcat, cât și generatorul de abur, au rolul de a netezi materialele și de a le oferi un aspect curat și elegant. Fierul de călcat modern permite și umezirea suprafeței ce urmează a fi presate, însă cantitatea de abur este deseori insuficientă. Mai ales atunci când este vorba de un volum mare de articole vestimentare, acesta se dovedește a fi ineficient, astfel că se recomandă să fie însoțit de un generator cu abur.

De regulă, un generator de abur profesional vine el însuși însoțit de un fier de călcat de calitate, cu talpă rezistentă, de regulă din teflon. Pe piață există generatoare de aburi profesionale cu bazine de diferite capacități, iar prețurile nu sunt atât de mari pe cât s-ar crede. Oricum, un generator cu aburi este o investiție serioasă, astfel că înainte de achiziție este necesară o documentare amănunțită.

De ce să investești într-un generator cu aburi profesional?

Pentru a ne convinge că este necesar să investim într-un generator de abur, trebuie să ne întrebăm dacă fiarele de călcat din dotare fac față numărului de articole create. De asemenea, trebuie să îi întrebăm și pe cei care se ocupă de călcarea hainelor cât de eficient este procesul și ce ar fi util pentru a-l îmbunătăți.

De regulă, un generator de abur profesional nu doar că va reduce semnificativ timpul alocat operațiunii, realimentarea efectuându-se mai rar, ci va crește și nivelul de satisfacție al celui ce o realizează. Așadar, este o investiție corectă, ce nu poate aduce decât beneficii. Un alt avantaj al unui generator de aburi este dat de presiunea aburului – aceasta fiind mai mare, materialele și cutele dificile vor fi mai ușor de călcat. În cazul unui fier de călcat, fie el cel mai bun, presiunea va fi oricum mai mică, fapt ce va rezulta în mai mult timp alocat călcării și în mai mult stres.

Generatoare de aburi profesionale – sfaturi de achiziție și recomandări

În selectarea generatorului cu abur potrivit, prețul joacă un rol important. Un model profesional va avea, de regulă, un cost mai mare, însă se va dovedi extrem de util pe termen lung. Pentru a garanta acest lucru, este necesar să se achiziționeze un produs de la un brand de renume, recunoscut pe piață pentru rezistența, fiabilitatea și durabilitatea generatoarelor de aburi pe care le oferă.

Unul dintre acestea este Battistella, brand al cărei activitate este orientată pe detalii și pe dorința continuă de perfecționare a produselor oferite. Desigur, și magazinul care comercializează produsele, mai exact, seriozitatea acestuia, contează în procesul de achiziție. Cu vastă experiență pe piața de profil din România, Bro Rom este una dintre acele companii care pun preț pe o bună relație cu clientul, încercând în permanență să îi ofere acestuia nu doar produse superioare din punct de vedere calitativ, ci și prețuri corecte, însoțite de servicii ireproșabile de consiliere și service.

În portofoliul Bro Rom se găsesc mai multe tipuri de generatoare de aburi marca Battistella, cum ar fi modelul Plutone 2009 și Sirio/A. Primul tip de generator de abur are control multifuncțional, boiler de 5 litri, putere de 4,4 Kw, rezervor din oțel inox cu pompă și două fiare de călcat, cu putere 800 W fiecare. Pe de altă parte, modelul Sirio/A are boiler de 10 litri, pompă încorporată cu putere de 0,7 CP, dispozitiv de întindere în diagonală și regulator de mărime electronic/pneumatic cu senzori.

Pe lângă generatoare de aburi, la Bro Rom ai la dispoziție și alte produse: tipare de croitorie (tipar rochie dreaptă, tipar rochie lungă, tipar bluză, tipar pantaloni și altele), mașini de cusut (mașini de cusut și brodat, mașini de brodat, mașini de surfilat), mese profesionale de călcat, accesorii – practic, tot ce este nevoie pentru funcționarea unui atelier de croitorie.

În cazul în care alegerea unui generator cu abur se dovedește a fi dificilă, se poate oricând apela la ajutorul specialiștilor Bro Rom!

 

 

Sursă: admarks
Sursă foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply