De ce sa accesezi fonduri europene pentru deschiderea unui loc de joacă?

1

Daunele aduse economiei și ocupării forței de muncă vor fi cu atât mai mari și mai importante, cu cât restricțiile continuă. Pentru pentru a evita agravarea în continuare a impactului crizei, trebuie să se ia măsuri bine gândite, controlate corespunzător și coerente unele cu celelalte, pentru a ridica restricțiile și a le converti pe cele care au un impact general în măsurile vizate. Acest pas trebuie să fie însoțit de măsuri pentru a testa, urmări contactele și proteja oamenii, astfel încât să se minimizeze riscurile pentru sănătate. Întreprinderile au multe de făcut și de oferit în acest stadiu, deoarece au soluții practice de reconectare cu munca, mobilitatea și consumul.

Banii sunt o parte importantă în gestionarea crizei coronavirusului. Asigurarea fluxului de numerar corporativ a fost un prim pas crucial pentru a ajuta companiile să supraviețuiască și, prin urmare, să păstreze locurile de muncă și să mențină oamenii pe piața muncii. Cea mai mare provocare a fost asigurarea unui sprijin financiar suficient pentru a le ajuta în mod suficient de rapid și eficient. Acum accentul este pus pe tot mai multe resurse financiare pentru faza de redresare.

De ce să accesezi fonduri europene?

Noul buget multianual al UE și finanțarea aferentă sunt esențiale pentru finanțarea investițiilor masive necesare renașterii economiei europene. Este esențial ca fondurile să fie alocate măsurilor care îmbunătățesc condițiile de muncă, cum ar fi investițiile în locurile de joacă.

Astfel, una dintre soluții, ce a devenit deja operațională pentru mulți operatori economici, printre care și locurile de joacă, este programul de finanţare prin granturi guvernamentale.

Prin Ordonanța de urgență 130/31 iulie 2020, publicată în Monitorul oficial nr. 705 din 06.08.2020, se acordă ajutoare din fonduri europene în valoare totală de 1 miliard de euro către PFA, micro și firmelor mici și mijlocii, pentru ieșirea din criza provocată de COVID-19. În OUG 130/2020 vei găsi inclus și anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie, precum și punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de până la 200.000 de euro pentru investiții.

Prin urmare, prin Măsura 3: Granturi pentru investiții productive acordate IMM-urilor din fonduri externe nerambursabile în baza evaluării proiectului de investiții depus: între 50.000-200.000 Euro se pot deschide noi locuri de joacă, fiind eligibile toate tipurile de echipament (modulare, electornice, de interior și exterior). De asemenea, se poate achizitiona imobilul, cu condiția ca acesta să aibă destinație comercială. În situația în care deții deja un loc de joacă, aceste fonduri pot fi utile pentru înlocuirea echipamentelor vechi. Pentru cei interesați, Waterboyz Romania pune la dispoziție toată oferta, însemnând consultanță și furnizare de echipamente de la A la Z.

La fel ca și construcția de școli într-un cartier, instalarea de zone de joacă permite municipalităților să contribuie la dezvoltarea intelectuală și fizică a tinerilor săi locuitori. De fapt, jocul este prima sursă de învățare pentru copiii mici. Mai mult, atunci când se desfășoară  în aer liber cu echipamente de bună calitate, jocul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți starea de sănătate a copiilor. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactati!

Sursa foto: waterboyz.ro/

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: De ce sa accesezi fonduri europene pentru deschiderea unui loc de joacă? - Despre Imobiliare

Leave A Reply