Curatenie de primavara pentru buna dispozitie

0

Am gasit remediul impotriva asteniei de primavara: curatenia.

Melancolia trecerii de la iarna la primavara poate fi depasita in momentul in care te apuci de curatenie. De ce? Pentru ca ordinea din spatiul unde ne petrecem cateva ore bune in fiecare zi ne da un sentiment de liniste si voie buna. 
Fie ca e vorba de birou sau de propria locuinta, rasplata dupa curatenie este semnificativa. Si asta pentru ca mediul inconjurator si felul in care acesta arata transmite mesaje celorlalti despre propria noastra persoana. Asadar, un spatiu ordonat si curat nu poate decat sa aduca aprecierea celor din jur. In plus, vei simti o usurare cand vei scapa de vechituri si lucruri nefolositoare, iar efortul iti va fi rasplatit cu o atmosfera pozitiva.
Sterge praful, curata geamurile si du gunoiul. Chiar si simplele actiuni de curatenie determina organismul sa secrete endorfine, iar noi sa atingem un nivel de adrenalina considerabil, conform expertilor. Ca sa nu mai vorbim de asocierile pozitive cu mirosurile de primavara ale produselor de curatenie. Cercetatorii considera ca mirosul de levantica este printre cele mai relaxante si stimulante pentru ganduri pozitive. Asa ca, spor la curatenie!

Sursa: Stylelist
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply