Cum să ai un cămin confortabil cu efort minim

0

Trendul hygge ne-a cucerit pe toți și pe bună dreptate: cine nu s-ar bucura de un cămin confortabil? Acest lucru nu este greu de realizat și îți vom dovedi asta prin sfaturile de azi.

Invită natura în casa ta

Plantele sunt potrivite în orice cameră din casă, oferind prospețime și energie pozitivă. În funcție de preferințele tale, poți așeza un ghiveci cu o plantă înaltă direct pe podea, poți aranja câteva ghivece pe o etajeră sau poți face singur un terariu.

Umple canapeaua de perne decorative

Acestea nu doar că oferă un plus de personalitate camerei, ci sunt și confortabile, deci nu ai nimic de pierdut. Poți cumpăra perne gata făcute sau doar huse, iar o altă variantă este să coși huse de unul singur, este simplu și ieftin.

Lumină caldă

Seara, stinge lumina puternică și aprinde o lumină mai slabă, caldă, fie de la un lampadar, o veioză, lumânări sau luminițe agătațe la geam ori pe bibliotecă. Bucură-te astfel de o atmosferă caldă și primitoare, care te îndeamnă la relaxare.

Nuanțe neutre

Ne gândim în primul rând la nuanțe de gri, bej, alb, pasteluri și accente de negru. Dacă te temi că vei avea o casă plictisitoare, ține minte că nu culorile o fac să aibă personalitate, ci modul în care este decorată.

Materiale pufoase

Ne referim la covoare, perne decorative și pături, foarte binevenite mai ales în sezonul rece sau dacă ai copii mici. În plus, ajută la crearea unei atmosfere primitoare și nu trebuie să cheltui prea mulți bani.

Păstrează-ți personalitatea

Atunci când redecorezi, te poți inspira de pe Internet, dar este important să îți păstrezi personalitatea. Chiar dacă e simplu să creezi o casă ca în reviste, primul lucru de care trebuie să ții cont este să te simți ca acasă.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply