Cum sa adaugi culoare si viata pentru tigle metalice?

0

Daca planuiesti sa  aduci o bucatica din Grecia pentru caminul tau, poti sa-ti faci un acoperis perfect alb.

Industria acoperisurilor a avansat indeajuns in ultimii ani pentru a ne putea permite sa alegem dintr-o gama tot mai extinsa de tigle metalice pe acelea care se adecveaza stilului si personalitatii noastre.

Daca ti-ai propus sa reproduci stilul traditional, cu siguranta poti face si  asta: atat timp cat este montat corespunzator si mentine integritatea caminului tau, poti fi incredintat ca acoperisul casei tale are potentialul de deveni o pata de culoare si stil pentru comunitate.

Cumpara local la standard de calitate international

BDM ROOF SYSTEM este o echipa de specialisti in domeniul acoperisurilor si al tiglelor metalice.  Pentru ca lucreaza cu profesionalism si fiindca utilizeaza cele mai bune materiale, specialistii BDM ROOF SYSTEM au competenta necesara pentru a face analiza proiectului tau si pentru a identifica solutiile optime de implementare.

De peste 10 ani expertii BDF ROOF SYSTEM  livreaza si contruiesc acoperisuri si propun solutii de izolatie si termoizolatie, termopane si fatade pentru casa si mansarda. In 2009 acestia au initiat o colaborare de succes  cu BILKA STEEL. De atunci cele doua companii au cunoscut impreuna o dezvoltare semnificativa, astazi mandrindu-se cu  cele mai numeroase si de calitate acoperisuri din tigla metalica montate in Romania. Fiindca  este un producator renumit si apreciat pentru standardele de calitate la care produce, si pentru ca pune la dispozitie o oferta variata de produse, BILKA STEEL este cel mai important producator romanesc de tabla cutata,  cu clienti satisfacuti in plan local si  international.

Adauga culoare

In oferta lor vei gasi cele mai colorate tigle metalice de pe piata: 25 de variante mate sau lucioase, cu grosimea si dimensiunile panourilor ajustabile in functie de fiecare proiect asteapta sa isi gaseasca o casa plina de viata si culoare.

Tigla ceramica sau metalica?

Este util de mentionat ca tigla metalica a venit ca raspuns la minusurile celei ceramice.  Fara sa fie cel mai ieftin sau usor de instalat produs, tigla ceramica ramane in continuare solutia ideala pentru majoritatea acoperisurilor. Cu siguranta investitia intr-un acoperis din tigla ceramica te va scuti de eforturi de intretinere sau cheltuieli suplimentare pentru foarte multi ani, astfel ca nu vei avea de ce sa regreti optiunea facuta. Dar nici avantajele unei tigle metalice de calitate nu sunt mai prejos:  cu o durabilitate de peste 50 de ani, tiglele metalice constituie cele mai raspandite acoperisuri, avand ca avantaje principale greutatea redusa si usurinta montarii.

Daca alegi ceramica, alege TONDACH (din Austria cu fabrici si in Romania), expert in ceramica, promite o durabilitate de peste 100 de ani. Poti vedea oferta lor, dar si a celor de la DECRA (Danemarca) sau BUDMAT (Polonia) pe site-ul de prezentare al echipei. Toti producatori cu care TONDACH colaboreaza sunt lideri inpata tiglelor de acoperis. Intre cei care se pot lauda cu o vechime mai mare putem mentiona compania DECRA, care din 1977 furnizeaza tigle metalice acoperite cu roca, sau TONDACH care este in industria constructiilor de peste 200 de ani.

Apeleaza la specialisti

Cele mai inovatoare produse pentru cele mai creative proiecte sunt furnizate de BDM ROOF SYSTEM. Pentru a te convinge de caracteristicile tiglei metalice pe care o livreaza, specialistii te asteapta in cel mai bine realizat showroom de profil din Romania. Poti afla aici mai multe informatii despre diferite modele de tigle metalice de pe site-ul de prezentare, sau le poti scrie pe chat si telefona.

Sursa: Agentia Fortin

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply