Cum îți redecorezi casa cu ajutorul unei mașini de cusut ieftine?

0

masina de cusut

Nevoia de a redecora aspectul interior al locuinței este normală după o anumită perioadă. La fel de normal este și faptul că nu toată lumea își permite accesoriile sau piesele de mobilier mult dorite. Ce este de făcut atunci?

Putem apela la serviciile de croitorie profesionale sau la propriile talente, dacă suntem pasionați de domeniul confecțiilor și textilelor. Oricare ar fi situația, cu ajutorul unei mașini de cusut ieftine, dar performante, ne putem satisface nevoile de redecorare, cel puțin în ceea ce privește articolele textile pentru decorațiunile interioare.

Mașina de cusut electrică – ideală pentru crearea decorațiunilor textile

Fie că vorbim de tapițeria pernelor, a scaunelor, a canapelelor sau poate chiar de designul perdelelor, o mașină de cusut electrică profesională poate contribui enorm la înfrumusețarea acestora, prin diferitele cusături pe care aceasta le poate realiza.

Poate că nu este întotdeauna nevoie de o cusătură specială sau de redarea unei noi înfățișări. Poate că uneori avem nevoie doar să întărim marginile perdelelor sau să refacem cusătura pernelor deșirate. Atunci, vom căuta o mașină de cusut cu funcție de surfilat sau poate chiar una a cărei funcții de bază este surfilatul.

Pe de altă parte, atunci când ne dorim să schimbăm cromatica unei încăperi, vizualizăm o canapea cu un design deosebit pe care sunt aranjate perne în culori contrastante, cu elemente decorative unice, cu motive tradiționale brodate sau poate doar cu forme geometrice simetrice. În cazul acesta, mai mult decât folositoare ne va fi mașina de brodat, cu programe de broderie cât mai complexe și actuale.

Majoritatea mașinilor de brodat moderne sunt bazate pe sisteme de broderie computerizată, extrem de performante și utile pentru eficientizarea timpului de lucru și pentru obținerea unor cusături simetrice, impecabil executate. Un astfel de sistem este la fel de apreciat și în înfrumusețarea perdelelor cu broderii fine, amplasate pe marginile acestora sau poate chiar a tapițeriilor pentru scaune.

Bro Rom – mașini de cusut și brodat profesionale, la prețuri accesibile

Bro Rom, unul dintre cei mai mari furnizori Brother în România, dispune de o gamă variată de mașini de cusut profesionale, atât cu funcție de brodat, cât și cu funcție de surfilat. În ceea ce privește realizarea articolelor textile pentru decorațiuni interioare, în cadrul portofoliului de produse Bro Rom există câteva modele extrem de apreciate de către făbricile de confecții, modele care se pretează excelent și în situația de față:

Mașina de brodat Brother Innov-Is F440

 • are peste 138 de broderii prestabilite și 11 fonturi de scriere brodată;
 • are o viteză de 650 împunsături pe minut;
 • dispune de 10 rame electronice cu 14 modele de broderie fiecare, pentru finisarea modelului;
 • fiind un model de ultimă generație, acesta dispune de un port USB care permite transferarea oricărui model de broderie de pe stick-ul USB.

Mașina de cusut și brodat Brother Innov-Is XP-1

 • are 1157 de modele prestabilite de broderie și 24 fonturi de scriere brodată și 129 modele Disney, 670 cusături decorative;
 • una dintre cele mai moderne și actuale mașini de cusut și brodat, modelul XP-1 având o viteză de brodare impresionantă, de 1.050 împunsături pe minut;
 • dispune de posibilitatea de a merge înainte sau înapoi, până la 1.000 de cusături sau până în punctul dorit selectat, de pe bara de progres;
 • panoul de control dispune de ecran color;
 • dispune de zoom de pana la 200% într-o fereastră de previzualizare cu un instrument specific, pentru a accesa rapid zona dorită.

Mașina de cusut și brodat Brother Innov-Is F480

 • este un model semi-profesional, adaptat nevoilor micilor ateliere sau a celor aflați la început de drum;
 • viteza maximă de brodare ajunge până la 850 de împunsături pe minut, putând fi reglată din panoul de control;
 • dispune de 138 de modele de cusături, 11 tipuri de fonturi, monograme brodate, monograme cusătură simplă și 10 modele de cusături pentru butoniere.
 • zgomotul de lucru a fost redus cu până la 20%, ceea ce reprezintă un avantaj real pentru o mașină de brodat industrială.

Așadar, fii propriul tău designer și decorează-ți camera după bunul plac. Înfrumusețează aspectul articolelor textile din locuință cu ajutorul mașinilor Brother, comercializate de compania Bro Rom!

 

 

 

Sursă: admarks

Sursă foto: shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply