Cum economisesti spatiu in baie?

0

cum-economisesti-spatiu-in-baie

Cum economisesti spatiu in baie? Bugetul joacă de cele mai multe ori rolul cel mai important în alegerea mobilierului de baie, iar imediat după acest aspect vine dorința cumpărătorilor de a economisi spațiul. IKEA a fost probabil primul producător care a încercat să educe piața de la noi în ideea economisirii de spațiu și organizarea a acestuia.

Trei bai din apartamente romanesti

Tot în acest sens, Mugurel Horia Rusu, Director general Hornbach România a subliniat că economisirea spațiului în amenajările interioare a devenit un criteriu de achiziție din ce în ce mai important în rândul celor care își renovează locuințele, lavoarele montate pe blat și cele încadtrabile fiind preferate de clienții Hornbach.

Mastile pentru chiuvete, alegerea corecta

Esențiale în economisirea spațiului din baie sunt următoarele: sertatele adânci, rafturile montate deasupra oglinzilor sau pe colțuri, banchetele sau cutiile unde poți depozita prosoape și produse pentru igienă.

De asemenea, o oglindă cu dimensiuni generoase în baie îți va crea senzația de mai mult spațiu, iar varianta în care ai dulap cu oglinda lipită de uși este și mai practică.

Greseli de evitat in amenajarea bailor mici

În ce privește mobilierul, îți recomandăm să alegi modele cele mai simple, dar la calitatea cea mai bună. În acest fel, vei avea garanția unui produs bun care nu se va uza ușor.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply