Cum alegi o locuință pentru sufletul întregii familii?

0

Pentru marea majoritate a persoanelor, propria locuință este acea oaza de liniște și de relaxare care îi așteaptă cu ușile deschise după o zi grea la locul de muncă sau atunci când stresul se instalează în voie. Totuși, nu orice familie are posibilitatea de a se bucura de un astfel de imobil, în care să se refugieze, departe de agitația cotidiană, de rutina zilnică și de oboseală acumulată în activitatea profesională.

Cum se pot asigura membrii unei familii că aleg o locuință care să se potrivească pe deplin cu cerințele și preferințele proprii, care să îi invite la relaxare ori de câte ori îi trec pragul? Ei bine, dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare, care a dezvoltat de-a lungul celor 10 ani de experiență în domeniu numeroase ansambluri rezidențiale de top le oferă tuturor persoanelor interesate o serie de sfaturi utile, după cum urmează a fi menționate. Haideți să vedem despre ce anume este vorba și cum poate o familie să își achiziționeze locuința mult visată.

Pașii ce trebuie urmați pentru cumpărarea unei locuințe de vis

Nu este deloc un secret că a beneficia de o locuință proprie este visul a numeroși români. Având în vedere faptul că este o decizie pe termen lung, destul de costisitoare, este mai mult decât important să fie luată cu simț de răspundere și cu deosebit de mare atenție.

Alegerea zonei în care doriți să locuiți

Zona este deosebit de importantă în ceea ce privește locuința stabilă pentru o familie. Este vorba despre verificarea gradului de siguranță, evitarea cartierelor rău famate, optarea pentru o locație cât mai la îndemână pentru toți membrii familiei (aproape de locul de muncă, aproape de zonele de interes ale orașului, de școala copiilor și orice astfel de aspecte similare).

Este mai mult decât necesar să se aibă în vedere o zonă liniștită, care să servească drept mediu propice de dezvoltare copiilor. De cele mai multe ori, locația în care cei mici cresc poate avea un impact deosebit asupra educației și dezvoltării acestora.

Alegerea unui imobil care să răspundă favorabil cerințelor membrilor familiei

Fiecare familie trebuie să știe cu exactitate ce tip de imobil s-ar potrivi în mai mare măsură cu nevoile și preferințele proprii. Dacă, spre exemplu, unui cuplu proaspăt căsătorit un apartament de tip studio sau cu două camere i s-ar potrivi mai bine, o persoană celibatară poate nu necesită atât de mult spațiu și dorește o garsonieră.

Acest aspect l-a avut în vedere și dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare, care a pus la dispoziție tuturor persoanelor interesate o gamă diversificată de imobile, începând de la garsoniere, studiouri, apartamente cu două sau trei camere bine compartimentate în toate ansamblurile rezidențiale construite. Spre exemplu, dacă accesați pagina www.avantgarden3.ro puteți observa variantele de locuințe din complexul Avantgarden3 din Brașov.

Mai mult decât atât, locuințele din cadrul avantgarden3.ro vin însoțite de numeroase beneficii.  Spre exemplu, părinții pot opta pentru programele grădiniței private ținute în limba engleză sau germană, educația copiilor fiind pe primul loc de fiecare dată cu Maurer Imobiliare. De asemenea, materialele utilizate în realizarea imobilelor sunt de cea mai bună calitate, beneficiind de Certificatul TÜV Rheinland, atestat al calității. Bineînțeles, nici zona în care ansamblul rezidențial Avantgarden3 este construit nu este de omisă, deoarece este localizată într-unul din punctele cheie ale Brașovului, în imediata apropiere la farmacii, centre de divertisment, etc.

Prețuri accesibile

Un alt aspect care trebuie avut în vedere atunci când se dorește cumpărarea unei locuințe perfecte ține de prețul ce trebuie plătit în acest sens. Atunci când se investește într-un imobil nou se elimină și grija cheltuielilor ulterioare cu lucrările de renovare și cu înlocuirea elementelor nefuncționale.

Totuși, este recomandat ca fiecare persoană sau familie în parte să beneficieze de certitudinea că a făcut o alegere potrivită și de un raport optim între preț și calitate. Și din această privință, Maurer Imobiliare este un exemplu de reușită prin toate ansamblurile rezidențiale construite sub amprenta sa.

Prin urmare, atunci când sunteți în căutarea unei locuințe care să devină casa visurilor proprii, în care să vă adăpostiți de problemele vieții cotidiene și în care să beneficiați de cele mai confortabile condiții, vă recomandăm să luați în calcul toate aspectele de mai sus. Puteți accesa pagina avantgarden3.ro pentru a primi mai multe detalii și informații utile cu privire la ansamblul rezidențial de care v-am amintit mai sus.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply