A apărut revista Crafty, ediția de primăvară 2020!

0

Nu rata ediția de primăvară 2020 a revistei Crafty, pe piață din 24 martie!

În această perioadă, echipa Crafty te îndeamnă să fii responsabil. Tu stai acasă, noi îți aducem acasă revista ta preferată de bricolaj, într-un pachet special: o ediție din anul trecut cu 50% reducere, alături de noul număr de primăvară, la preț întreg. Revista poate fi achiziționată de AICI.

Primăvara a venit cu o neașteptată stare de izolare, pentru toți. Noul virus ne ține departe de cei dragi și de locurile de muncă. E momentul să încetinim ritmul, să ne îndreptăm atenția mai mult spre lucrurile care ne relaxează, iar în paginile acestei reviste vei găsi multe idei frumoase care te vor destinde în această perioadă.

Decorațiuni ingenioase

Accesoriile sunt esențiale în creionarea unei atmosfere perfecte acasă, mai ales în prag de sărbători. Cum în această perioadă ai mult timp de stat alături de familie, e momentul perfect să bricolezi o parte dintre ele.

Vopseluri naturale

Dacă te-ai decis ca în acest an să folosești vopseluri naturale pentru ouăle de Paște, este foarte bine! Îți dăm noi câteva idei astfel încât ouăle să arate bine, ba chiar să aibă și modele. Legumele, plantele sau condimentele din bucătărie se dovedesc perfecte pentru ouăle colorate.

Cinci proiecte pentru copii

Când trebuie să stai mai mult în casă, iar resursele pot deveni limitate, este bine să îți ții mintea și copiii ocupați. De aceea, am pregătit pentru voi o serie de proiecte foarte simple (iepurași dulci, morcovi din hârtie creponată, felicitări de primăvară, suporturi pentru șervețele), care sunt inspirate de primăvară și de Paște și pentru care nu ai nevoie de multe materiale.

Rețete dulci

Dacă tot petreci mai mult timp în casă, îți dăm noi de lucru. Ți-am pregătit câteva rețete dulci care îmbină perfect tradiționalul cu noul și îți lasă loc să îți manifești creativitatea. Mirodeniile, fructele, culorile primăverii nu lipsesc! Gustul final nu îi va dezamăgi pe cei dragi, dacă urmezi rețetele pas cu pas, așa cum ți le explică colega noastră, Sonia. Le găsești începând cu pagina 33.

Idei de afaceri #madeinRO care funcţionează

Descoperă hanoracul #emoţie şi de ce e mai mult decât o piesă vestimentară foarte cool, dar şi cum o timişoreancă şi-a deschis la Cluj-Napoca un atelier în care realizează accesorii din piele cu totul speciale.

Totul va fi bine!

Optimismul trebuie căutat în această perioadă, este esențial. Haideți să privim acest moment de izolare precum o șansă de a sta mai mult timp alături de familie. Mulți dintre noi ne doream să fim mai mult timp acasă, mai ales în preajma sărbătorilor, să facem alături de copii proiecte creative, să citim sau să ne descoperim talente. Poate că acum e momentul perfect. Ce poate fi mai frumos decât să decupezi hârtiuțe și alte nimicuri pentru a construi decoruri neconvenționale cu tematici de primăvară sau să experimentezi rețete delicioase alături de cei mici? Va fi vânzoleală în bucătărie, dar probabil îți va da acel tonus de care ai nevoie pentru a-ți spune: TOTUL VA FI BINE!

În paginile revistei vei descoperi diverse proiecte de amenajare care se pot face cu ce ai prin casă, reciclând, sau comandând cele utile pe diverse site-uri (în acest caz, igienizează bine coletul și componentele lui). Bricolează, te va destinde! – Mihaela Radu, redactor-șef revista Crafty.

Trimite-ne și tu proiectele tale pe mihaela.radu@burda.ro și cele mai frumoase idei vor fi publicate în edițiile viitoare.

 

 

 

 

Surse foto: 123rf, iStock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply