Crăciun alb-roșu în interpretare romantică

0

Crăciun alb-roșu în interpretare romantică – Alegerea unei tematici vintage-romantice pentru decorul mesei festive este cât se poate de inspirată. Motivele și culorile tradiționale imprimă căldură obiectelor ceramice. Alternează grafica hibernală bicoloră cu griuri pudrate, pentru a obține armonie estetică și echilibru.

La vedere

Corpul suplu din lemn natur este perfect pentru expunerea pieselor ceramice în bucătărie. Pe baza duetului cromatic consacrat, jonglează cu grafica și etalează boluri și căni precum cele din imagine.

Accesorii pentru pauza de ceai

Un set de textile pentru masă, în dungi, este pus în valoare de piese ceramice cu motive florale.

Picnic în verandă în orice clipă

Cu un strop de imaginație poți organiza oricând astfel de momente. Tot ce îți trebuie sunt accesoriile potrivite, de la brandul Green Gate.

Au început pregătirile!

Pregătirea mesei de Crăciun reprezintă un ritual în sine, așa că include în demersul decorativ și obiecte destinate acestui moment. Dacă vrei să accentuezi piesele ceramice festive, apelează la niște rafturi albe, suple, al căror design discret se pierde în suprafața peretelui. Completează rafturile din bucătărie cu crenguțe de brad proaspete sau cu lumânări de sezon, pentru un aspect inedit.

Detalii inspirate

Folosește-te de obiectele banale din jurul tău pentru a aduce un aer proaspăt verandei. Borcane vechi din sticlă și coșuri din răchită pot fi oricând umplute cu conuri de brad sau ghirlande verzi. Completează cu lumânări și mici figurine de sezon, pentru a finisa cu delicatețe și rafinament întregul demers.

Foto: Green Gate, Produsele Green Gate sunt disponibile prin Design & After

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply