Copertine exterioare pentru ferestre

0

Copertine exterioare pentru ferestreO solutie excelenta pentru perioada de vara sunt aceste copertine exterioare pentru ferestre.

Sistemele parasolare si oricare din solutiile de copertine exterioare pentru ferestre sunt o excelenta modalitate de protectie activa impotriva razelor solare. Toate copertine exterioare pentru ferestre realizate in ziua de azi, indiferent de producator, au multiple avantaje: au rol decorativ,  oferind un plus de stil sunt relativ ieftine si, nu in ultimul rand, foarte practice.

Atunci cand modelul si culoarea pentru aceste copertine exterioare pentru ferestre sunt alese corect casa, dar si terasa sau curtea capata un aspect deosebit si un aer mediteraneean placut. In functie de destinatia utilizarii si de designul constructiei se poate opta pentru copertine basculante, retractabile sau de fatada.

Citeste si: Umbrare de gradina. 4 solutii simple si practice

Copertine exterioare pentru ferestreToate sistemele de copertine exterioare pentru ferestre folosesc materiale speciale care au o rezistenta crescuta la umezeala, murdarie si care pot bloca si reflecta eficient razele solarelui.

In incaperile ale caror ferestre sunt protejate cu astfel de sisteme de copertine exterioare pentru ferestre temeperatura este mentinuta in mod natural cu 5-6 grade sub valoarea la care s-ar ajunge daca acestea copertine nu ar exista. In aceste conditii copertinele au un efcient rol in economisirea energiei electrice si echilibrarea temperaturii interioare, dar si din verande si balcoane, fara utilizarea unor aparate pentru microclimat.

Cele mai multe din aceste copertine exterioare pentru ferestre se pot monta si demonta destul de usor, iar sistemele de intindere si strangere sunt fiabile si usor de utilizat.

Citeste si: Proiect de acoperis pentru mansarda

Toate aceste copertine exterioare pentru ferestre protejeaza bine nu doar impotriva soarelui ci si impotriva ploii, cele mai multe fiind impermeabilizate, si sunt utile atatpentru ferestre cat si pentru balcoane, terase suspendate si verande, pe tot parcursul verii, fie soare, fie ploaie.

Pentru zilele toride de vara copertine exterioare pentru ferestre sunt o alternativa infinit mai buna si mai practica decat sa-ti imbraci geamurile in folie de aluminiu.

Sursa foto: ©THappyAlex/Fotolia / ©victor_zastol’skiy/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply