Consultanță în construcții I

0
Consultanță în construcții
www.cristiniculescu.com

Dragi cititori,
Dezvoltarea unei case include mai multe etape, precum realizarea planurilor de construcție, obținerea autorizațiilor necesare, achiziționarea materialelor și ridicarea propriu-zisă a imobilului.
În urmă cu șapte ani, Cosmin și Elena Răileanu au cumpărat o casă bătrânească, în centrul orașului Râmnicu Sărat, apreciind foarte mult poziționarea, terenul generos de 900 mp și zona, ușor deluroasă. Au consolidat cu subzidire clădirea veche de aproape un secol și au mai construit un living (camera de zi), o bucătărie, o mansardă, o cămară, mărind și beciul inițial al casei. Lucrările au durat aproape trei ani, în parte și datorită faptului că nu a existat un proiect inițial, dar și achiziției dificile a materialelor de la mai mulți furnizori, ce nu comercializau o gamă completă, nu ofereau consiliere și nici prețuri cu discount la cantități mai mari. Așa a apărut ideea site-ului www.vindem-ieftin.ro, un portal dezvoltat pentru a distribui prin achiziție online orice material sau componentă necesară în construcții. Cosmin a reușit în mai puțin de trei ani să formeze un grup de specialiști în domeniu, oferind atât consultanță viitorilor clienți, cât și prețuri foarte avantajoase la materiale de construcții din gama premium și nu numai.

Consultanță în construcții
www.cristiniculescu.com

„Mi-am făcut o echipă de patru oameni și am început să căutăm furnizori și clienți” povestește gazda noastră. „Adaosul nostru este foarte mic, de 3%-5% și în plus oferim consiliere. Prin faptul că suntem revânzători putem cumpara materialele mai ieftin, nu avem stoc, nu transportăm și până la 17% din costul final, comparativ cu alți comercianți, dispare. La început a fost greu să convingem furnizorii să ne dea marfă, dar dețineam deja o firmă de fier forjat care avea istoric și era curată și am garantat prin credibilitate. Am câștigat ușor, ușor teren, iar acum vindem absolut orice în construcții.” Elena și Cosmin au doi copii frumoși, pe Augustin (4 ani) și pe Marina (7ani). Cei doi soți s-au cunoscut în timpul facultății urmate la Galați și au rămas împreună, căsătorindu-se ulterior. Cosmin este inginer mecanic, însă nu a profesat niciodată în domeniu. După terminarea studiilor superioare s-a ivit oportunitatea comercializării fierului forjat, dezvoltând în timp această afacere. Soția se ocupă în cadrul firmei de departamentul de mobilier pentru interioare și exterioare.
Continuarea acestui articol o puteți găsi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply