Compartimentare ingenioasă în hol

0

Vestibulul ar trebui să beneficieze de toată atenția ta când îl amenajezi, având în vedere că este răspunzător pentru prima impresie asupra celor care îți calcă pragul. O compartimentare ingenioasă în hol și un decor funcțional vor fi o carte de vizită remarcabilă.

compartimentare-hol

Doarece holul este „cartea de vizită“ a locuinței, amenajează-l în armonie cu celelalte încăperi, mai ales în cazul în care comunică deschis cu vreuna dintre acestea.

Pentru o compartimentare ingenioasă în hol inspiră-te din exemplul nostru și folosește o bibliotecă dublu-fațetată ca să delimitezi elegant cele două zone, iar dacă spațiul destinat vestibulului nu este prea mic, improvizează aici și un loc pentru odihnă sau lectură, intercalând în decor o măsuță și un fotoliu confortabil (biblioteca cu rol de perete despărțitor va fi un loc excelent pentru depozitarea cărților).

În ceea ce privește finisajele, alege o nuanță deschisă pentru pereți (cel mai bine ar fi alb sau bej, având în vedere că nu pătrunde foarte multă lumină naturală aici) și o pardoseală rezistentă la trafic și ușor de întreținut.

Poți opta pentru un material rece (marmură, gresie, travertin) sau pentru unul prietenos (parchet dur), însă este important ca pardoseala din hol să fie într-o nuanță apropiată sau complementară celei din zona alăturată. Indiferent de alegere, completează cadrul cu un covor, pentru un plus de stil.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply